سلام.می خواستم بدونم گرافیک 7770 hd به سیستمم می خوره؟ و به قول معروف با سیستم مچ میشه؟اگه نمی خوره چه گرافیکی بگیرم برای گیم بهتره؟بودجم 450-500
مشخصات سیستمم:
مادربورد gigabyte p61a d3
cpu 2120
ram 4
پیشاپیش ممنون :sq_8:
Printable View
سلام.می خواستم بدونم گرافیک 7770 hd به سیستمم می خوره؟ و به قول معروف با سیستم مچ میشه؟اگه نمی خوره چه گرافیکی بگیرم برای گیم بهتره؟بودجم 450-500
مشخصات سیستمم:
مادربورد gigabyte p61a d3
cpu 2120
ram 4
پیشاپیش ممنون :sq_8:
دوست عزیز کارت به سیستم شما میخوره کاراییش هم قابل قبول هست فقط کاش پاور سیستم رو هم می گفتیدنقل قول:
و اگه توی انجمن ها 560GTX دست دو حدود 500 پیدا کنید که الان هم داره فروخته میشه گزینه به مراتب بهتری هست
موفق باشید
خیلی ممنونم.پاورم gp330a-he green هستش.با 560gtx به مشکل بر می خوره؟با 7770 چطور؟نقل قول:
متاسفانه پاورتون ضعیف هست اینجور که توی سایت AMD نوشته پاور مورد نیاز 500 واتی میخوادنقل قول:
فکر کنم اگه پاور رو تعویض کنید بهتر هست
فکر کنم باید عوض کنم.نقل قول:
متشکر :)
اتفاقا من دیروز رفتم گرافیک 7770 سفارش دادم با پاور گرین 330،به فروشنده گفتم پاورت ضعیفه،آخه پاور خودم یه قدیمیه 350 واته،گفت پاور تو ریل نیست و این ریله و از این حرفا،گفتم مشکلی پیش اومد خودت خرجشو میدی؟گفت اگه کم آورد یا چیزی رو خراب کرد به عهده خودم،منم قبول کردم و قراره امروز برسه
البته مادربورد من g41 با سوکت 775ه
سلامنقل قول:
دوست عزیز تاپیک مربوط به سال پیشه !!!
پاور انتخابی تون هم کمه و حداقل 430 یا 480 میخواد.....
اگه سیستمو برام ببنده و روشن بشه چطوری بفهمم پاورم ضعیف هست؟نقل قول:
معمولا وقتی سیستم و از جمله گرافیک میره تو لود پاور ضعیف هم نمیتونه واتاژ مورد نیاز رو تامین کنه و باعث لگ در سیستم و داغ شدن بیش از حد پاور و سیستم میشه .....نقل قول:
سیستممو بهت بگم حساب کنی تو لاود چقد میشه؟البته اگه زحمتی نیستنقل قول: