با سلام
با این سیستم بازی هایی مثل Call of Duty 2 را درresolution پايين مي توان روان بازی کرد
CPU:2.8 full
VGA:geforce mx 4000 128mg
RAM:512mg
Printable View
با سلام
با این سیستم بازی هایی مثل Call of Duty 2 را درresolution پايين مي توان روان بازی کرد
CPU:2.8 full
VGA:geforce mx 4000 128mg
RAM:512mg
با این سیستم هم میشه روان با ابزی پرواز کرد
amd 2.8 full
کار ت گرافیک ای تی ای رادیوم 8000
رم 1 گیگ بعد بازی نکن پرواز کن
راستی منظورت چی بود
خوب احتمالا نمیشه اگه شک داری خوب امتحانش کن اگه میخوای آپگرید کنی بودجتو بگونقل قول:
نوشته شده توسط msonyp43
بله اجرا که میشه ولی رزوبیشن پایین هم جواب گو نیست و خیلی ضد حال اجرا میشهنقل قول:
نوشته شده توسط msonyp43
راستی mahsoft جان رادیوم نه رادیون (Radeon) :biggrin:
اگر كارت گرافيك geforce 5200 128 mg بزارم وضعيت بازي ها بهتر مي شوند
نه!, خوب كارت گرافيك خيلي موثره بگو سقف بودجت چقدره؟; اگه یه رم 512 هم بذاری روش خیلی بهتر میشه(اما نه عالی!)نقل قول:
نوشته شده توسط msonyp43
رون كار مي كنه فقط بايد توي تنظيمات دايركت ايكس7 رو انتخاب كني.نقل قول:
زياد اختلاف سرعت ندارن، فقط 5200 تمام بازي ها رو اجرا مي كنه.نقل قول:
اگر كارت گرافيك geforce 5200 128 mg بزارم وضعيت بازي ها بهتر مي شوند
6200 يا 6600 بگيري آخر و آقبتي تره.
مطمئني 5200 همه ي بازيهارو اجراء میکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
دوست من سلام خوبي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط msonyp43
گرافيكت ميشه باهاش اين بازه را اجرا كرد ولي در ريزولوشن پايين هم گير مي كنه و بايد اوركلاك كني كه .. .بيخيال .
به نظر من شما كه مي خواي 5200 بگيري من داشتم گرافيك قبليم بود ضعيفه براي بازي ولي اين را هم بدون مثلا نيد فر اسپيك آخريه را با ريزولوشن 1024×768 با اوركلاك ماه اجرا مي كرد ولي كلا به نظر من با اين بودجه 6200 توربو كش دار هم بگيري با 1 گيگ رم خوبه ولي كلا اين خريته كه آدم بده 1 گيگ بگيره و گرافيك پايين بگيري البته توهين نيست دارم همين طوري ميگم . ;)