دیسک کمر عود کرده و بسیار وخیم - درخواست راهنمایی
سلام
من در ناحیه پایین کمرم بیرون زدگی دیسک دارم. اونم دوتا دیسک که بیرون زدگی یکش کمتر از اون یکیه
دیروز، بعد از ماهها بهبود و از بین رفتن علائم درد کمر و ... وسط بازی والیبال بودم که کمرم به شدت تیر کشید و پاهام شل شدن و فهمیدم که مجدد دیسکم عود کرده... چون پایین کمرم یه وقتایی موقع حرکت تیر میکشه و عصب سیاتیکم تحریک شده و پای چپم از بالا تا قوزک درد میکنه.
دیشب رو با درد و بدبختی خوابیدم.
از صبح امروز که بیدار شدم نمیتونستم بلند بشم. دیگه راه نمی تونم برم. قدم از قدم نمیتونم بردارم. وقتی تکون می خورم اون تیر کشیدگی معروف دیسک کمر، تبدیل میشه به یک درد بسیار شدید توی کمر و نواحی اطرافش که با انقباض ماهیچه های همون اطراف همراهه. این درد لعنتی ۵ تا ۱۲ -۱۳ ثانیه طول میکشه و وسطهاش از شدت درد داااااد میزنم.
نتونستم بلند شم برم دکتر. با دکتر خانوادگیمون تماس گرفتم و پدرم رفت و یه نسخه ازشون گرفت که توش چندتا آمپول متوکاربامول و قرص متوکاربامول و مسکن مگافن و یکی دوتا آمپول دیگه است که الان دستم بهشون نمیرسه براتون اسمشونو بگم :D
الان سوالم اینه:
به نظرتون بهتر نیست من یه آمبولانس خبر کنم تا منو ببره بیمارستان و اونجا از کمرم MRI بگیرن و یه متخصص شدت و وخامت این درد رو تشخیص بده و درمان درستش رو تجویز کنه ؟؟
یا به نظرتون همینجوری رو تخت دراز بکشم. آمپولا رو بزنم، کمرم رو گرم نگه دارم قرصا رو بخورم تا ببینم بعد چی پیش میاد ؟؟
گلاب به روی ماهتون، دستشویی هم با بدبختی و مشقت فراوان میرم
لطفاً کمک!