من کلا گوشی میخام که اول سرعت اجرا برنامه چه بازی چه برنامه جانبی عالی باشه دوما به راحتی بشه به اینرنت وصل شد و استفاده کرد سوما برنامه های دیکشنری زبان (با کاملترین امکانات مثل تلفظ و ...) و واقعا از نظر صدا مخصوصا وقتی با هنذفری گوش میدی باعث ازار گوش نشه کیفیت مانیتورشم عالی باشه من n72 دارم خیلی هم ازش راضیم اما متاسفانه نمیشه برنامه دیکشنری مد نظرم روش نصب کرد یکی از دوستا e5 نوکیا رو معرفی کرد خوب الان ی مبلغی پول دارم می تونم تا حدود 600 نهایت 700 هم هزینه کنم البته اپل باید دست دوم بخرم (با توجه به هزینم) خوب دوستان منو راهنمایی کنن در ضمن تو سرچ هاییکردم گفتن موبایل با سیستم عامل اندروید بهترین کارایی داره درسته؟
در واقع گوشی میخام که بهترین و بالاترین کارایی از همه لحاظ داشته باشه
البته تعصب من فقط روی نوکیا یا اپل نیست هر گوشی به شرطی که کارایی خوب داشته من بخاطر رشتم که کامپیوتره ممکنه یکسری نرم افزار های مثل افیس یا بر قراری ارتباط صوتی یا تصویری از طریق شبکه و.... که الن حضور ذهن ندارم بخام از گوشی استفاده کنم در ضمن قابلیت ساپورتم خوب باشه مثلانوکیا ان 72 که من دارم دیگه بعد از یکسالی که خریدم اپدیت نشد و خیلی از فرمتها ر.و پشتیبانی نمی کنه از این چیزا دیگ