سلام،
دوستان میشه چند تا از مانیتورهای خوب و با کیفیت 2ms بهم معرفی کنید؟ قیمتش حدود 250 نهایتش یه خورده بیشتر.
از بین مانیتورهای LG کدومشون به نظرتون بهتره؟
یه سوالم دارم ویژگیهای مانیتورهای IPS چیه و قیمتاشون حدودا چنده؟
با تشکر
Printable View
سلام،
دوستان میشه چند تا از مانیتورهای خوب و با کیفیت 2ms بهم معرفی کنید؟ قیمتش حدود 250 نهایتش یه خورده بیشتر.
از بین مانیتورهای LG کدومشون به نظرتون بهتره؟
یه سوالم دارم ویژگیهای مانیتورهای IPS چیه و قیمتاشون حدودا چنده؟
با تشکر
مانیتور w2261vp LG حدود 250 تومنه و زمان پاسخدهیش 2ms هست . Full HD هست و HDMI و DVI داره .
در مورد مانیتورهای IPS هم باید بگم که این مانیتورها 2 ویژگی قابل توجه دارن :
1- زاویه دید وسیعی دارن .
2- این مانیتورها رنگها رو به صورت طبیعی نمایش میدن .
قیمت مانیتورهای ips با توجه به پنل مورد استفادشون از مانیتورهای معمولی کمی بیشتره و به عنوان یه مانیتور حرفه ای برای گرافیستها مناسبن . یکی از بهترین مانیتورهای ips موجود توی بازار مدل ips226v LG هست که امکانات خیلی خوب و ظاهر زیبایی داره و قیمتش حدود 310 تومنه .
مانیتور ips با زمان پاسخدهی 2ms سراغ دارین؟ ترجیحا قیمتش در حد همینی که گفتید باشه.
میخواستم ببینم به نظرتون برای کارهای معمولی و تماشای فیلم و گیم بخوایم بخریم هم خوبه یا اینکه هزینه اضافیه و w2261vp رو بردارم بهتره؟نقل قول:
به عنوان یه مانیتور حرفه ای برای گرافیستها مناسبن
مرسی
به نظر من ips226V رو بردار چون 50 تومن اختلاف قیمت ارزش این رو داره که یه مانیتور جدیدتر و با ظاهر زیباتر و امکانات بهتر بخری . مانیتور ips226به دلیل داشتن پنل ips کیفیت تصاویر رو فوق العاده خوب نشون میده و این موضوع توی کیفیت تصاویر بازی ، فیلم تاثیر میذاره و از تماشای اونها لذت می بری . تصاویرش با رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه زاویه دید وسیعی داره که موقع تماشای فیلم یا بازی کردن هم راحتی و مشکل زاویه دید نداری.نقل قول:
راستش کسایی که با مانیتورهای 5ms کار کردن، میگن تو بعضی بازیهای سریع یه خورده کندی تصویر حس میشه، البته میگن در حد خیلی کمی هست و چشمگیر نیست، به هر حال الان که میخوام هزینه کنم میخوام زمان پاسخدهیش هم 2ms باشه که یه دفعه خوبشو بگریم و در آینده هرجور گیمی هم بیاد مشکلی پیش نیاد.
همچین ips ای با این ویژگی سراغ ندارین؟