سایت بین المللی بازیهای مستقل ؟
من یه ایده جدید دارم, ایجاد یه سایت بین المللی واسه بازیهای مستقل و معروف شدن بازی های مستقل ایرانی و فروشش تو سایت های معتبر خارجی
این شیوه ساخت بازی مستقل و انتشارش رو دی وی دی کار اشتباهی هست چون هیچ شرکت ناشری تا وقتی که میتونه بازیهای مجانی خارجی رو رایت کنه رو دی وی دی نمیاد بازی های مستقل رو وارد بازار کنه
چون تو ایران هم واقعا بازی مستقل خریدار نداره و کسی مجانی هم بازی نمیکنه
اما تو سایت های خارجی حاضرن تا 10 حتی 20 دلار هم واسه بازیهای آرکید و هاردکور پول بدن
پس اصلا به ایران و بازار ایران فکر نکنید یه بازی مستقل خیلی راحت میتونه تو سایت های خارجی فروش بره اما اول باید واسه خودش اعتبار کسب کنه
حالا طرح من چیه ؟
بیاییم به رهبری یکی از بازی سازهای مستقل این انجمن یه سایت انگلیسی زبون مخصوص بازیهای مستقل راه اندازی کنیم
تو اون سایت شروع کنیم به جذب کاربر و ساخت بازی مستقل ساده و قرار دادن آموزش و ... ( یه سایت انگلیسی زبون خیلی راحت میتونه کاربر جذب کنه )
یکی از بچه هایی که تو کار بازیهای مستقل خیلی فعالیت کرده مثل مهدیار یا احسان بیاد رهبری گروه رو به عهده بگیره و طرحو عملی کنیم
هفت هشت نفر جمع بشن و این سایت انگلیسی زبون رو راه اندازی کنن . کسایی هم که زبان انگلیسیشون خوب نیست من یه طرح دارم که این مشکلو برطرف میکنه
این سایت حالا چه سودی داره ؟
تو این سایت همه میتونن مثل قبل به بازی سازی مستقلشون ادامه بدن و اگه مطلب و آموزشی چیزی دارن بزارن با این فرق که همه از همه کشورهای جهان کارشون رو می بینن و دیگه فعالیتشون فقط مربوط به ایران نمیشه . هم اینکه توی سایت خودشون فعالیت میکنن نه یه مبحث
بعد از یه مدت و معروف شدن سایت این 7-8 نفر بازی سازی مستقل میتونن با همکاری هم یه بازی مستقل در حد بازیهای مستقل معروف و پرفروش خارجی بسازن و به لطف معروف شدن سایت این بازی میتونه تو سایت هایی خارجی معتبر فروش بازی قرار بگیره
فکر کنید مثلا بازی حداقل 5 میلیون فروش داشته باشه به هرکس نفری 700 . 800 تومن میرسه .تو آینده هی میتونه این بیشتر و بیشتر بشه تا شاید یه روزی حتی به بازی پرنده های خشمگین برسه!
مخصوصا الان که کلا فروش بازیهای فیزیکی داره کمرنگ میشه و به زودی با سیستم های ابری که اومده فروش همه بازیهای اینترنتی میشه
کسی که میتونه رهبری کارو قبول کنه بیاد اعلام آمادگی کنه . رهبر گروه حالا تعهد نداره که حتما تا آخر کار کارو مدیریت کنه . میتونه اگه خسته شد یا هرچی رهبری گروهو به یکی دیگه از بچه های گروه بده
چون هیچ فرقی بین این 7 - 8 نفر شروع کننده این طرح وجود نداره و از نظر مادی و معنوی و دسترسی و .... همه تو یه سطح هستن
هرکس از شروع کننده های این طرح میتونه هر طرحی که داشت و مطرح کنه و اگه اکثریت رای موافق رو آورد طرحو اجرا کنه. پس هیچ فرق و حس مالکیتی واسه کسی به وجود نمیاد
واسه شروع سیستم سایت میتونه mybb باشه که در این صورت هزینه راه اندازی سایت میشه نزدیک 40 تومن و سهم هرکدوممون 5 هزار تومن میشه
من تو شهرستان دارم سخت کار میکنم اما اگه این طرحو بتونیم پیاده کنیم منم تا جایی که وقت داشته باشم تلاش خودمو میکنم ...