کسی با filed test روی شبکه همراه اول کار کرده ؟ اطلاعات داره ؟ کسی با filed test روی شبکه همراه اول کار کرده ؟ اطلاعات داره ؟ کسی با filed test
کسی با filed test روی شبکه همراه اول کار کرده ؟ اطلاعات داره ؟
سلام
من گاهی وقتا مشکل وصل شدن و دانلود از اینترنت همراه اول دارم . یعنی 50 درصد اوقات .
سوالم اینه که
چرا با اینکه آنتن گوشی وجود داره و freqCh = pdtc هست ولی باز به اینترنت وصل نمیشه .
و با اینکه حرف e روی گوشی هست و ضربدر نخورده .ولی باز . وصل نمیشم .
freqCh شماره دکل هست . یا شماره مثلا پورت رو ی دکل ؟
دکل های همراه اول با اسم مشخص میشن یا شماره . (یعنی چطور میتونم مشکل بایه دکل خاص رو به 9990 گزارش بدم ) با استفاده از این نرم افزار شناسایی میشه .
من اکثر اوقات کانال فرکانسی که rxl بیشترین رو داره انتخاب میکنم.و خیلی شماره ها رو امتحان میکنم تا به یکی که قوی ترین هست برسم . از 100 تا 130 همه شماره ها رو میشناسم و قدرت هر کدومو
من هر بار به 9990 زنگ میزنم و میگم که چرا بیشتر اوقات اینترنت قطعه و بایذ با -- و تغییر فرکانس گوشی به اینترنت وصل بشم . اونا به من مبگن چون کاربرای زیادی از اینترنت استفاده میکنن . اینجوری میشه . آیا درسته؟
زمانی که انتن فول هست ولی پاکت دیتا دریافت نمیکنم . و اینکه من خونمون خارج از شهر و در منطقه ایی هست که مطمئنم تا شعاع 10 کیلومتری کسی از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنه .
من وقتی با گوشی تست میکنم . پیغام NO GATE WAY REPLAY و وقتی با کانکشن پی سی وصل میشم . موقع اتصال روی وضعیت Register computer on network باقی میمونه برای یه مدت و بعد قطع میشه .
می خام بدونم این رجیستر شدن و شلوغی مزبوط به دکل هست یا کلا شبکه سراسریه موبایل همراه اول
درکل میخام بدونم باید به 9990 که زنگ زدم چیجوری مشکلم رو تفهیم کنم . تا باز مثله همیشه جوابای تکراری بهم ندن
ببخشید اگه گنگه یا سوالی هست بفرمااید تا جواب بدم