سلام ...
میشه لطف کنید تفاوت این ( core ,thread) رو کامل توضیح بدید...؟ :11:
Printable View
سلام ...
میشه لطف کنید تفاوت این ( core ,thread) رو کامل توضیح بدید...؟ :11:
سلام.
Thread به معنی تعدادی از Instruction ها هست که به ترتیب پشت سر هم قرار گرفتن، و باید توسط CPU (یک هسته از CPU) پردازش بشن!
CPU به تعداد هسته هایی که داره میتونه روی Thread های متعدد کار کنه البته با تکنولوژی هایی مثل Hyper-Threading، میتونن این عدد رو افزایش بدن!(در Hyper-Threading هر هسته روی 2 Thread میتونه کار کنه)
پیروز باشید.
مرسی...
حالا کدومش مهمتره ؟ ( مخصوصا تو گیمینگ)
فکر میکنم درست تفاوت Thread و Core رو هنوز متوجه نشدید...نقل قول:
Thread به خودی خود عامل سخت افزاری نیست، بلکه چیزی هست که روی اون پردازش باید انجام بشه!
اگه منظورتون تعداد Core و تعداد Thread هایی هست که پردازش میشن، تعداد Core مهم تره! مثلا یک CPU با 4 هسته از یک CPU با 2 هسته و 4 Thread قوی تر هست!(اگه شرایط و بقیه مشخصات 2 پردازنده کاملا مشابه باشن)
پیروز باشید.
ک اینطور ...
مرسی عرفان جان:11:
بعضی ها به thread اضاقی با فناوری ht هسته ی مجازی هم می کن
یه سوال:
اگه یه سی پی یو 4 هسته ای با 4 Thread داشته باشیم، و تکنولوژی Hyper-Threading هم داشته باشه. حداکثر Thread ای که این سی پی یو میتونه پردازش کنه چندتاست؟
چون عرفان خان گفت با این تکنولوژی هر هسته میتونه رو 2 تا Thread کار کنه با این حساب حداکثر Thread که این سی پی یو میتونه روشون کار کنه باید 8 تا باشه در حالی که مشخصات سی پی یو 4 تا Thread هست.
فکر میکنم این تکنولوژی باید رو cpu هایی مثلا با 4 هسته و 8 Thread همراه باشه و با اونا جواب بده. اگه اشتباه میکنم بگید.
شما میگید: اگه یه سی پی یو 4 هسته ای با 4 Thread داشته باشیمنقل قول:
در این حالت اصلا Hyper-Threading وجود نداره. اگه وجود میداشت، میشد 4 هسته با قابلیت کار بر روی 8 ترد.:46:
درسته، پس به همین خاطره که 2500k این تکنولوژی رو نداره، پس در سی پی یو های با تعداد ترد دو برابر هسته استفاده داره.نقل قول:
مرسی
علت اینکه amd از این تکنولوژی استفادی نمی کنه چیه؟
جایی خوندم که Hyper-Threading بعضی وقتا نه تنها خوب نیست بلکه می تونه از معایب اون سی پی یو هم باشه ، درسته؟