سوال دارم = هدیه هم در حد توانم میدم
سلام
بچه ها کمککک میخوام،اولین نفری هم که بتونه کمکم کنه یک شارژ 20.000 ریال هدیه میدم البته ناقابله برای تشکره بیشتر از این از دستم بر نمیاد.
سوال:در یک مجتمع هستیم که میخواهیم آب بهاء آن را به تعداد نفر حساب کنیم به این صورت که اگر فرض کنیم تعداد ساکنین این مجتمع 40 نفر باشد.و همه 30 روز ساکن باشند.300.000 قبض داشته باشیم
قبض : 300.0000ت
افراد : 40 نفر
دوره : 30روزه
میزان بهاء مصرفی هر فرد= 40 / 300.000
سوال: اما اگه بخواهیم حساب کنیم اگر بعضی از خانواده ها بین ماه مجتمع را ترک کنند چقد باید بهاءمصرفی خود را بپردازند:
مثلا:
خانواده 5 نفره
3 روز
خانواده 3 نفره
7 روز
خانواده 2 نفره
10 روز
40 نفر هم ثابت هستند
30 روز ساکن
300.000 تومان هم آب بهاء آمده،برای 30 روز ،جواب،بدست آوردن میزان مصرف هر فرد؟ 300.000 تقسیم کنیم سهم هر نفر چقد میشه؟؟
ممنون
نرم افزار تقسیم قبوض مجتمع مسکونی(ثابت و متغییر) بر حسب تعداد نفر و روز سکونت
به امید خدا من همون که سوال رو ازتون پرسیدم و کسی هم جواب نداد،شب نشستم جوابشو بدست آوردم
نه روش شما اشتباه هست
من روش خودمو نمی تونم بگم چون رشته من کامپیوتر نرم افزار هست و اگه روش م رو بگم امنیتی ندارم...،و من هدف از اون سوالم طراحی یک نرم افزار سفارش داده شده بود،البته اون شب یک هدیه ناقابل هم برای کسی که میتونست کمکم کنه در نظر گرفتم اما کسی نبود...
عکسی از نرم افزار طراحی شده رو آپلود میکنم
امکان این نرم افزار تقسیم مبلغ بهاء قبض بطور مساوی بین همه ساکنین مجتمع مسکونی:
مثلا:عکس فوق:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قبض به مبلغ 784000 تومان صادر شده
برای یک دوره 61 روزه
30 نفر بطور ثابت(61 روز)از انرژی استفاده کرده اند
20 خانواده متغییر هم داریم که تعداد نفر و تعداد روز استفاده انرژی آنها متغییر است
میزان خطا نرم افزار 0 است
جمع سهم افراد ثابت از قبض و سهم کل افراد متغییر از کل قبض میشود همان 784000 تومان
این نرم افزار به زبان vb نوشته شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]