سوال در مورد Cross Fire و Cross FireX
آقا سلام من یه سوال واسم پیش اومده...
چند ماه پیش یه twin frozr III PE/OC 6950 گرفتم که مشکل عجیبی هم داشت که وقتی بازی با DirectX 9 اجرا میکنم مثل Dead Island یا Crysis 2 یا حتی Starcraft II بعد از 10 دقیقه بازی شروع میکنه به هنگهای 15 ثانیه ای تصویر, که هر دقیقه اتفاق میوفته...:41:
این همه در مورد قدرت اورکلاک این کارت خوندم ولی تا حالا نتونستم بیشتر از 20 Mhz اورکلاکش کنم که وقتی اور هم میشه این هنگهای 15 ثانیه ای هر 5 ثانیه یک بار اتفاق میوفته...
کلا توی کل فرومهایی که تو WEB بود 2 نفر رو پیدا کردم که مثل من مشکل داشتن و یکیشون به من گفت که مشکلش رو با underclock کردن گرافیک تا 800 Mhz حل کرده...-خوب اگه میخواستم گرافیک با Gpu 800 Mhz داشته باشم میرفتم یه 6950 معمولی میگرفتم...:13:
کلا اون دو نفر هم نتونسته بودن گرافشون رو حتی RMA کنن و روی دستشون مونده بود...
جالبه که روی DirectX 10 یا 11 اصلا این اتفاق نمیوفته...:18:
هر کاری کردم هم نتونستم که پسش بدم به گارانتی-خیلی مسخرست:41:- حالا بگذریم که این کارت چسبیده به ریشمون...
حالا تو فکر اینم که یه 6950 دیگه بگیرم و CF کنم ولی میخوام بدونم که باید حتما یه Twin frozr III دیگه بگیرم یا میتونم یه 6950 دیگه از یه برند دیگه بگیرم یا یک 6970 بگیرم و Cross fire X کنم؟ کدوم بهتر جواب میده؟ 6970 یا یک 6950 دیگه؟
آخه 6950 همه GPU Clock 800Mhz دارن و این کارت 850Mhz هستش, مشکلی با این تفاوت میزان Gpu پیش نمیاد؟
دلیلش هم اینه که این کارت نزدیک 100 تومن از بقیه 6950 گرونتر هستش...