بهترین برند موجود در ایران
باسلام به همه عزیزان
من حدود یک ماهی هست که هر تعمیر گاهی میرم یه سوال میکنم که بهترین برند موجود در ایران چه خودرویی هست و این سوال رو حتی از نماندگی های فروش برند های مورد نظرم و دارندگان خودروهای مورد نظرم هم کرد
امروز هم از استاد کلاس اتومکانیک خودم که انصافا خیلی تو این چیزا خبره هست و تقریبا توی اکثر نمایندگی های برند ها همچون لکسوس / تویوتا کارکرده پرسیدم به یک جواب نهایی رسیدم اون هم لکسوس بود و می تونم با این همه پر سو جویی که انجام دادم بگم که لکسوس برترین برند موجود در ایران میباشد (از لحاظ قیمت و کیفیت بنزین و پشتیبانی و هوای ایران)
مثلا به این صورت که 3 خودروی مثلا 100 میلیونی بنز . 100 میلیونی بی ام دبلیو . 100 میلیونی تویوتا و 100 میلیونی لکسوس می تونم بگم برای شرایط ایران لکسوس با کیفت ترین خودرو میباشد و بعد تویوتا و بعد مرسدس بنز
این کیفیت بالا را گارانتی 84 ماهه برابر با 7 سال و 500 هزار کیلومتری لکسوس در ایران تایید میکند.
تنها دلیلی که قیمت مرسدس بنز را با یک خودروی هم تراز با لکسوس و تویوتا بیشتر میکند بیشتر بودن قیمت قطعات در کشور المان میباشد و دلیلی بر کیفیت بیشتر ان نیست
مثلا تویوتا در سال 1977 اعلام کرد که اگر در خودرو های کرولا مشتری به مشکلی در قسمت سیلندر و پیستون ها و قسمت اصلی موتور برخورد کند یک کرولای اخرین مدل بهش میدهیم! و هنوز هم در تویوتا کرولا در این قسمت هیچکس به مشکلی بر نخورده است.
یا یک دلیل دیگر استفاده ی محصولات تویوتا در هوای مرطوب و گرم جنوب کشور توسط مسئولین است که این را نشان میدهد که تنها خودرویی که می تواند در شرایط سخت اب و هوایی جنوب دوام اورد تویوتا است(البته مثال های من از تویوتا بدلیل این است که لکسوس کاملا متعلق به تویوتا میباشد و به عنوان برند لوکس تویوتا فعالیت میکند)
حرف های من برای شرایط ایران میباشد و به شرایط خارج از کشور صدق نمی کند که البته باز هم تویوتا جزء بهترین ها میباشد
با توجه به این که بنزین کیفیت پایین اسفالت و کیفیت هوا در ایران نا مطلوب می باشد و خودرو ی مرسدس بنز نیز از حساسیت بیشتری نسبت به تویوتا برخوردار هست بیشتر به مشکل برمی خورد نسبت به تویوتا و یا لکسوس و همین دلیل است که تویوتا و لکسوس از دوام بیشتری برخوردار میباشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشن بحث تعصبی نکنید خیلی ممنون