سلام به دوستان عزیز زمانی که ویندوز 7 التمیت را نصب می کنم زمانی که صفحه ویندوز بالا می اید این ارور بر روی صفحه می آید مشکل چیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به دوستان عزیز زمانی که ویندوز 7 التمیت را نصب می کنم زمانی که صفحه ویندوز بالا می اید این ارور بر روی صفحه می آید مشکل چیست
شما بعد از نصب ، ویندوز رو هم کرک میکنید ؟ یا بلافاصله بعد از نصب و بوت اولیه این ارور رو میده .
این ارور مربوط میشه به اکتیو کردن ویندوز و ست کردن اون با بایوس . شما با کرک زیر ویندوز رو اکتیو کن و نتیجه رو بگو :
لینک داخل فایل متنی هست :
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
منظور کرک Windows Loader 2.1 هست
سلام دوست عزیز ارور بلافاصله بعد از نصب و بوت اولیه می آید یا همان اخرین مرحله نصب که ویندوز بالا می اید. در ضمن ویندوز من به صورت اتوما تیک اکتیو می شود
به احتمال زیاد مشکل از همون فایل اکتیوی هست که به ویندوز اعمال کردن و این نشون میده که ویندوز شما دستکاری شده هست .
شما اگه با یه ویندوز 7 دیگه بدون دستکاری امتحان کنین مطمئنا مشکلتون حل خواهد شد و بعدش با کرکی که لینک دادم اونو اکتیو کنین .
اگه بشه فهمید که از چه کرکی استفاده کردن میشه آنیستالش کرد و از این کرک استفاده کرد ولی این کار هم سخته و بهترین کار همون نصب 7 با یه DVD دیگه هست .
شما اگه قصد تعویض ویندوز رو دارید قبلش این کارو هم انجام بدید :
همون فایلی که تو عکس هست رو از مسیر داده شده پاکش کنین . احتمال میدم این فایل رو همون برنامه کرک ویندوز درست کرده باشه چون تو سیستم من این فایل وجود نداره ! اگه نتیجه داد به احتمال زیاد ویندوز از اکتیو بودن خارج خواهد شد که دوباره میتونی با کرک من اکتیو کنی .
طبق سایت پایین با برنامه های که مشخص کرده برین:20:
مهدی جان ، نود 32 تمام عکس های سایتی که لینک دادی بلوکه میکنه ! عکس هم گرفتم .نقل قول:
احتمال این هست که سایت به کدهای مخرب آلوده باشه .
البته سایت رو تو سایت ویروس توتال آنالیز کردم و مورد مشکوکی که با 16 آنتی ویروس اسکن شده ، دیده نشد ! اینم عکس آنالیز :
باز نود32 قاط زده :31: