سلام
لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟
وزنش زیاد مهم نیس
سایز صفحه نمایشش هم هرچه بزرگتر بهتر و حتما حتما فول اچ دی
تنکس:10:
Printable View
سلام
لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟
وزنش زیاد مهم نیس
سایز صفحه نمایشش هم هرچه بزرگتر بهتر و حتما حتما فول اچ دی
تنکس:10:
Asus G74SX-XR1 حدود 2.6 تا 2.7 در بازار پیدا میشه ولی نه با گارانتیهایی مثل سازگار
بهترین مدل پیشنهاد شد
اما دو مدل خوبه دیگه که ایران هم پیدا میشه
سری GT از MSI که در بازار داخلی تقریبا پیدا میشه ، مثل مدل هایی مثل GT780DX و GT683DX و GT780 و ....
از سامسونگ هم سری 7 مثل مدل 700G7A
من چند وقت پیش یه تحقیقی کردم توی بازار و نتیجش این بود که لپ تاپ هایی که واسه ی بازی هستند asus از همه بهتره
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
البته یه مارک دیگه هم هست ولی فکر نکنم پیدا کنین
alienware
کسی اطلاعاتی داره
خویه یا نه؟
سلام
مدل خوبیه :
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Update-Asus-G74SX-Notebook.64348.0.html
دوست عزیز یه پیشنهاد برادرانه برات دارم
با 2 تومن بهترین لپ تاپ و میتونی بخری
500 تومن هم بده XBOX یا PS3 بگیر
لپ تاپ مال بازی نیست خدانکرده یه چیزش میسوزه اونوقت خر بیار و باقالی بار کن
درود
اگه عشق 3D هستین بنظر من حتما 3D رو بگیرینش واقعا یه دنیای دیگس مخصوصا برای گیمرها و دوستدارانه فیلم و سینما
من همین دو هفته پیش یه G53SW 3D گرفتم با دو سال گارانتی ویستا+بلوری+8گیگ رم+1000گیگ هارد 7200 دور در دقیقه(500+500)+قابلیت اضافه کردن هارد ssd + یو اس بی 3 +سرو صدا و گرمای کم+دیزاین بسیار عالی و 100 البته 24 ساعت شبانه روز روشن :27:
برا بازی عالیه اما 15.6 هست نمایشگرش و شاید برا بازی یه خورده دلچسب نباشه و برای دیدن فیلم 3D هم فوق العاده هست چون نمایشگر با تکنولوژی active داره عمقه واقعی رو برات به نمایش میزاره و تصاویر برجسته میشه
G73sw , G74 لپتاپای خوبی هستن اگه 3D باشن معرکس و البته یه کم گرون البته کانفیگ G73sw همین بود که بالا نوشتم فقط مانیتورش 17 اینچ هست
به نظر من فقط اسوس(ASUS) اگه هم به طراحی و ترانسفر دما و سرو صدا هم زیاد توجهی ندارین و براتون مهم نیستن MSI هم برند بدی نیست و تعصبی هم برخورد نکنید و بهترین رو طبق نیازتون بگیرین :46:
صدا کم
مخصوص بازی
گارانتی +2 سال
شیک
قیمت مناسب
و
.
.
.
الان g73 یا g74 تو بازار هستن ؟ اگه زحمتی نیست برام فروشگاهی که ازش خرید کردین و با قیمت پ خ بدین . من هفنه پیش هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو بازار .نقل قول:
اگه به منم پ خ بدین ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:
درود
عزیز من به شخصه G74 ندیدم توی فروشگاه ها
اما دوستان میگن که وارد شده و هست
ولی G73SW خودم دیدم و تمام مشخصاتش دقیقا شبیه G53SW 3D هست با 4 تفاوت
1- G73sw با مانیتور 17 اینچ فول اچ دی وارد بازار شده
2-G73sw دارای صفحه نمایش 3D نیست اما هست و از موجود بودنه مدل 3D تو بازار من اطلاعی ندارم
3- قیمتش از G53SW ارزونتر هست و با گارانتی 2100 قیمتش هست همین امروز هم قیمت گرفتم با دوسال گارانتی ویستا
4-وزن G74 بالای 4.1 کیلو هست و وزن g73sw هم 3.9 کیلوگرم هست
من از شیراز گرفتم و توی پ.خ سایت و اسمشو بهتون اطلاع میدم:11: