تا به کی از آرزوهامون جدا --- با تو هستم با تو هستم ای خدا
سلام . گفتم یه تاپیک اسپم بزنم یکم حالم خوب شه
اینجا همه بازی ساز هستن و عمر خودشون رو دارن میزارن واسه اینکار اما چرا هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه ؟
آخر آخرش دیگه طرف چندتا مدل دانلود میکنه و ایمپورت میکنه تو موتور و دلش خوشه که بازی ساخته
ولی حقیقت اینه که سطح بازی سازی اینجا رو 1 درصد گیر کرده
فقط یه چیزه که میتونه هرکسی رو به 99 درصد آرزوهاش برسونه و اونم پوله
درکل حرفم اینه که الان تلاش واسه بازی سازی تو ایران کم ارزش شده و اگه کسی میخواد تو اینکار پیشرفت کنه
باید سرمایه ای که داره رو زیاد کنه نه مهارت های خودشو ... البته این خوبه که هرکسی مهارت زیادی تو بازی سازی
داشته باشه اما پول 90 درصد کاره و بدون پول نمیشه بازی هایی رو تولید کرد که پولساز باشن
الان صنعت بازی سازی داره وارد نسل جدید میشه اما ما هنوز به نسل PS1 هم نرسیدیم
راه حلش هم فقط و فقط پوله
درکل اومدم درد و دل کنم که دوای دل بیمار پوله . اگه کسی این رو درک کنه راهش رو پیدا میکنه و زودتر به هدفش میرسه
همه اینا رو گفتم که بگم علاوه به اینکه دارید تلاش میکنید مهارت های بازی سازیتون رو بالا ببرید به فکر پول هم باشید . بازی ساز بی پول به جای نمیرسه . منم از چندماه پیش که با چندتا از بچه ها یه کارو شروع کردیم اما تو مرحله تاسیس شرکت دیدیم که واقعا از نظر مالی ناتوانیم و مجبور شدیم فعلا چند وقتی کارو تعطیل کنیم تا زمانی که پول مورد نظرو به بدست بیاریم
واسه اینکار من وارد حرفه ساختمون سازی شدم و چندین ماه فنی حرفه ای رفتم و سختی کشیدم تا اینکه ساختمون سازی رو تو چندماه یاد گرفتم و کمتر از یه ماه دیگه هم دارم میرم شهرستان که کارو شروع کنم
الان علاقه من بازی سازیه اما اینو فهمیدم که واسه رسیدن به این هدف پول زیاد لازمه و به خاطرش هر سختی رو میکشم
الان کار منی که میخوام برم تو شهرستان ساختمون سازی کنم و بنایی کنم واسه صنعت بازی سازی ایران مفیده تره یا یکی که میشینه تو خونه به امید اینه یه روزی بتونه بازی بزرگی بسازه ؟ ( هیچ کس با تو خونه نشستن و آرزوی ساخت بازی بزرگ نمیتونه بازی خوبی بسازه تنها راهش پوله به نظر منه پس به جای دانلود مدل اماده به فکر پول باشید :31:)
چقدر چرت و پرت نوشتم :18: