سلام. یه کیس برای بازی میخوام که این سه تا قطعش اخرش باشه و تو بازیهای سنگین با ریزلوشن اخر بدون افت فریم و گیر و این چیزا بشه بازی رو روان اجرا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ( برای این سه تا قطعه)
Printable View
سلام. یه کیس برای بازی میخوام که این سه تا قطعش اخرش باشه و تو بازیهای سنگین با ریزلوشن اخر بدون افت فریم و گیر و این چیزا بشه بازی رو روان اجرا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید ( برای این سه تا قطعه)
سلام
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Asus P8Z68-V Pro=290
VGA:Gainward GTX570 1280Mb=440
All:1005
این گرافیک که میگن مالی نیست. یعنی میگن کاراییش مثل مدلای پایین ترش و فرقی نمیکنه درسته ؟ جریانش چیه همه تو بازار ازش بد میگن
cpu هم میخوام Cori7 باشه
شما به حرف بازاریا توجه نکنیدنقل قول:
این گرافیک که میگن مالی نیست. یعنی میگن کاراییش مثل مدلای پایین ترش و فرقی نمیکنه درسته ؟ جریانش چیه همه تو بازار ازش بد میگن
چرت و پرت زیاد میگن!
تنها i7 ای که از 2500K قویتره 2600K هست که قیمتش حدود 500 تومن هستنقل قول:
cpu هم میخوام Cori7 باشه
تفاوت زیادی هم از لحاظ کارایی با 2500K نداره (مخصوصا تو بازی)
این تست رو ملاحظه کنید:
کد:
anandtech.com/bench/Product/288?vs=287
ممنون. لیستی که دادید نگاه کردم . یعنی توی i5 این مدلی که گفتین قویترین مدله ؟ حتی از Cori7 مدل 990x ؟ یا 3960 ؟؟
البته با توجه به این که هدفتون بازی هست، میتونید سیستم پیشنهادی بابک عزیز رو با این تغییرات تهیه کنید:
MB:Biostar TP67Xe=200.000
با CPU I5 2400 و VGA GTX 580 جایگزین کنید، CPU و VGA رو قیمت ندارم و برای برند VGA، اگه آورکلاک نمیکنید یه برند معتبر مثل EVGA یا Asus یا MSI مناسبه...
پیروز باشید.
در سری Sandy Bridge و سوکت LGA1155 (جدید ترین سوکت اینتل) قویترین هستنقل قول:
یعنی توی i5 این مدلی که گفتین قویترین مدله ؟
خیر از 990X ضعیفتره...نقل قول:
حتی از Cori7 مدل 990x ؟ یا 3960 ؟؟
حتی 2600K هم از از 990X ضعیفتره ولی نسبت به قیمتش که حدود یک پنجم قیمت 990X هست کارایی خیلی بالایی داره
کد:
anandtech.com/bench/Product/444?vs=288
این قطعاتی که پیشنهاد دادین ایا اون خواسته های من رو که ابتدای تایپیک گفتم رو عملی میکنه ؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
پس از مدل cor i7 هر مدلی رو که بر دارم از قویترین cori5 قویتره ؟ درسته ؟نقل قول:
بعد راجع به گرافیک ایا میشه دو تا گرافیک رو sli کنم تا خروجی بالاتری بگیرم با همون قیمت کارت گرافیک اولی؟
اینم فکر خوبیهنقل قول:
البته با توجه به این که هدفتون بازی هست، میتونید سیستم پیشنهادی بابک عزیز رو با این تغییرات تهیه کنید:
MB:Biostar TP67Xe=200.000
با CPU I5 2400 و VGA GTX 580 جایگزین کنید، CPU و VGA رو قیمت ندارم و برای برند VGA، اگه آورکلاک نمیکنید یه برند معتبر مثل EVGA یا Asus یا MSI مناسبه...
پیروز باشید.
خیر!نقل قول:
پس از مدل cor i7 هر مدلی رو که بر دارم از قویترین cori5 قویتره ؟ درسته ؟
از Core i7 های نسل قبل فقط 980X و 990X از 2500K قویتر هستند که چندین برابرش هم قیمت دارند...
بلهنقل قول:
بعد راجع به گرافیک ایا میشه دو تا گرافیک رو sli کنم تا خروجی بالاتری بگیرم با همون قیمت کارت گرافیک اولی؟
میتونید به همچین چیزی هم فکر کنید:
CPU:Intel Core i5 2500K=275
M.B:Biostar TP67XE=200
VGA:2 X Gainward GTX560 1Gb SLI=480
All:955
SLI دو تا GTX560 ترکیبی قویتر از GTX580 میده
با 45 تومن باقیمانده هم یک خنک کننده خوب مثل Deep Cool Ice Wind بگیرید و پردازنده تون رو اورکلاک کنید...
این گرافیک قبلی بهتره یا اینی که جدید گفتین ؟ اخه الان نمیتون دوتا بخرم و sli کنم؟