من پشت کنکوری هستم ودرس فیزیک 1 را از پیش هنوز قبول نشدم مدرسمون میگه باید بری بزرگسالان . برای امتحان در دی باید کجا ثبت نام کنم ؟ کسی آموزش از راه دور برای منطقه 4 می شناسه و آیا آموزش از راه دور حضوری حساب میشه 5 نمره رو بازم می تونم بگیرم ؟
Printable View
من پشت کنکوری هستم ودرس فیزیک 1 را از پیش هنوز قبول نشدم مدرسمون میگه باید بری بزرگسالان . برای امتحان در دی باید کجا ثبت نام کنم ؟ کسی آموزش از راه دور برای منطقه 4 می شناسه و آیا آموزش از راه دور حضوری حساب میشه 5 نمره رو بازم می تونم بگیرم ؟
راه دور حضوری هست و شهریه کمتری هم از بزرگسال معمولی داره
البته گواهی اشتغال به تحصیلش در بسیاری مراکز مثل بیمه و ... پذیرفته نمیشه
از کجا این مراکز آموزش از راه دور را میتونم پیدا کنم می خوام طرفای منطقه خودمون باشه و میشه کلاس ها را نرفت درسته ؟ و آیا اگه کلاس هاشو برم نمره بهمون میدن 5 نمره یا 2.5 نمرهنقل قول:
فیزیک که اصلا نهایی نیست هرجا بزرگسال ثبت نام کنی ( چه معمولی چه راه دور ) قبولی میدن بهت
کلاس هم نداره اصلا فط رفع اشکال میزارن که اگه کسی اشکالی داشته باشه بره سر کلاس و بپرسه
خیلی هم فر نمیکنه که مدرسه راه دور کجا باشه چون کلا 2 بار فقط برای ثبت نام و امتحان قراره بری :31:
امتحان های که در تیر و شهریور دادم که نهایی و از 20 نمره بود! یعنی در آموزش از راه دور نهایی نیست و راحت نمره رو میدن - اگه بزرگسالان برم چطور بازم امتحان نهایی نداریم ؟ چون شنیدم در راه دور 2.5 نمره-- برگه 17.5 نمره -- و در بزرگسالان 5 نمره-- برگه 15 نمره -- را معلم باید بده یا چنین چیزی نیست.نقل قول:
شما فیزیک 2 منظورتونه ؟ فیزیک 2 نهایی هست هرجا که ثبت نام کرده باشین نهاییه :)
نمره اضافی در راه دور نمیدن به کسی . فقط امتحان های داخلیشون اینطوری هست .
بهتره کتاب درسی + جواب تمرین ها از گام به گام رو بخونین حتما نمره میگیرین .
تو پیش که بودم 4درس از ترم اول که فیزیک1 -دیفرانسیل1-ادبیات1 و دینی1 و ترم دوم هم 4درس از پیش 2 که فیزیک 2 -دیفرانسیل2-ادبیات2 ودینی 2 بود را امتحان نهایی دادیم. که من فیزیک 1 را که از دی تا حالا قبول نشدم تو یک حوزه ی دیگه امتحان میدادم و از 20 بود که باید برای قبولی 10 را حداقل میگرفتیم این قضیه هم یرای سال 89و90 هستنقل قول:
منم شرایط شما رو دارم رفتم راه دور ثبت نام کردم
مال من ۲ تا درس بود دیف ۱ فیزیک ۲ گفت نهایی امتحانا دیف ۱ رو دی بدم فیزیک ۲ رو اسفند:((
کلاس های راه دور چه جوریه منظورم تعداد جلسات کلاسا هستش نمره مستمر باز بهمون میدن؟نقل قول:
دوست عزیز شما بزرگسالان ثبت نام کن خیالت هم راحت باشه!سر کلاس هم نمی خواد بری:27:نقل قول:
تعداد کلاس ها هم یه بار تو هفته هست