مشاوره برای کیس تا 950 تومن
سلام خدمت بچه های خوب:11: p30world
دوستان قراره کیسم رو عوض کنم چون کارش از ارتقا گذشته.ایشالا تا همین چند روز آینده...بودجه ای هم که براش در نظر گرفتم 950 تومنه.
کاربردم به ترتیب: بازی-دیدن فیلم اچ دی-نرم افزارهای مهندسی(etabs..safe...matlab) -وب گردی-دانلود و .... خلاصه همه کاری باهاش انجام میدیم واینکه سیستم حدود 20 18-ساعت روشن هست.
خب با این اوصاف سیستمی میخام که از لحاظ کیفیت طوری باشه که مشکلی براش پیش نیاد..
روی مارک و برند خاصی هم تعصب ندارم...ATI - NVIDIA-INTEL-AMD..فرقی برام نمیکنه
تو این چند روز کلی به این سایت واون سایت خصوصن همین فروم پی سی سر زدم و تا حدودی به انتخاب هایی رسیدم ولی حجم ندانسته هام خیلی زیاد شده.
راستی قصد اورکلاک هم ندارم ..اخه تبحر خاصی ندارم:31:تو فکر کراس فایر یا SLI هم زیاد نیستم چون تا 2-3 سال دیگه دست بهش نمیزنم...تا اون موقع هم اگه ضعیف شد باز عوض میکنم..خوب با این تفاصیل به این قطعات رسیدم:
CPU: I5 2500
M.B:ASUS P8H67 or ASUS P8H67 MPRO
RAM:4GIG berandesho nemidonam chi begiram
VGA:SAPPHIRE 6870 or EVGA GTX 560 TI
HDD:SAMSUNG 1T.B f3
ODD:SONY 24X
POWER:GREEN 530AEU
کیس خودم دارم GREEN ORBIT پس 950 تومن همه چیز به جز کیس
حالا اگه نیاز به تغییر هست لطفا بگید...اگه با هم هماهنگ نیست و ...در رابطه با سی پی یو یه چیزی بگم که سی پی یو الانم HNTEL PENTUM D 540 هست که سرسام گرفتم از صدای فنش..انگار 50 تا سشوار با هم روشن کردی:31:
خواهشا مدل گرافیک و سی پی یو طوری باشه که کم صدا باشه ..اگه سایلنت بود که دیگه محشره:46:
..
البته نکته و سوال زیاد دارم که در ادامه ازتون میپرسم:46:
.
پیشاپیش از تمام دوستان تشکر میکنم... نه تنها با زدن دکمه تشکر:11: