آیا امکان پیدا کردن محل افراد با استفاده از آنتن های BTS وجود داره؟
دقت این کار چقدره؟مثلا میشه سیمکارتی رو با دقت 10 متر(در حد gps های معمولی) پیدا کرد یا نه؟
آیا امکان پیدا کردن محل افراد با استفاده از آنتن های BTS وجود داره؟
دقت این کار چقدره؟مثلا میشه سیمکارتی رو با دقت 10 متر(در حد gps های معمولی) پیدا کرد یا نه؟
بله ، امکان این کار وجود داره اما نه برای شما. این مسابقه گنج ایرانسل که گذاشته به همین صورته دیگه. اگه اون سرویس رو فعال کنی میتونی محل دوستتون رو (اگه خودش اجازه بده) بفهمید
بله!
موقعیت خودتان را نیز می توانید بیابید.
با برنامه ی Google Map می توانید نقشه، تصویر ماهواره ای و موقعیت خودتان را (با استفاده از آنتنی که به آن متصلید) بیابید.
منظور من فقط به وسیله آنتن های BTS هست.اونم به وسیله مخابرات نه یک شخص خاص!
منظورم اینه که مخابرات با استفاده از آنتن های خودش تا چه حد دقیق می تونه محل شما رو پیدا کنه.تا اونجایی که می دونم بر اساس اینکه هر گوشی ای بین سه آنتن BTS(بین 3 ضلع یک مثلث)قرار می گیره میشه محل اشتراک سه شعاع رو به عنوان محل گوشی پیدا کرد،من میخوام بدونم دقت این کار چقدره.
کسی اینجا هست که برق مخابرات خونده باشه؟
دقتش اینقدر بالاست که موقعیت شما رو به متر مکعب نشون میده.
یکی از دوستام تو سپاهه. میگفت یه بار یکی از همکارام بهم زنگ زد گفت سریع بیا اینجا من گفتم نمیتونم چون الان شیرازم. اونم قطع کرد و چند دقیقه بعد زنگ زد گفت تو مگه توی پیاده روی فلان خیابون نیستی داری میای به سمت فلان چهار راه.... میگفت من از تعجب دهنم باز مونده بود بعد فهمیدم از موبایلم فهمیده بود. آره دقیق دقیق میتونن موقعیتت رو تشخیص بدن لحظه به لحظه اونم روی نقشه!! فقط شرطش اینه که گوشی روشن باشه و سیم کارت توش باشهنقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
حتی یکی میگفت وقتی موبایل تو جیبته میتونن صداتو بشنون از تو مخابرات یعنی حتی موقعی که مکالمه نمیکنی البته من خودم مطمئن نیستم اینو ، خیلی احتمال راست بودنش ضعیفه
آره میشه.
خیلی راحت هم میشه
این حرف درباره ی آشغالی به اسم نوکیا صدق میکنه و درباره گوشی های دیگه درست نیست چون تو تمام گوشی هاش یه میکروفون ریز وجود داره که اگر با دیش های مخصوص امواج رو بهش بفرستی فعال میشه (دیش هاش رو هم فروختن به ایران) انقدر هم ما گفتیم نوکیا نخرید مردم عوام و بیسواد ما هر روز دارن بیش تر میخرننقل قول:
در مورد اول بله این امکان وجود داره حتی زمانی هم که گوشیتون رو میدزدن شما میرید شکایت میکند اگر IMEI گوشی را تغییر نده طرف و یک سیم کارت تو گوشیتون بزاره گوشی را گیر میارننقل قول:
شایعه پراکنی نکنید این کار را نه با گوشی های نوکیا میشه کرد و نه با هیچ گوشی دیگه ای
میتونی هم بری تو اینترنت هم از کسایی که الان تو زندان هستن بپرسی!!! در ضمن این موضوع رو همه میدونن حالا میخوای خودت رو بزنی به اون راه اون مسئله دیگه ای هستنقل قول:
من نمیدونم چرا این مد شده که هر کی با این که چیزی در مورد اون موضوع بلد نیست میاد یه پست میده میگه من بلدم
آره بابا شما حالیته برو نوکیا بخر حالشو ببر فقط یه توصیه دوستانه دارم که با نوکیا حرف 30 ی ا 30 نزنی که سر و کارت با کرام الکاتبینه و میبرنت اون جایی که عرب نی انداخت