کیس فقط برای گیم تا 750 + SLI
سلام دوستان
قبلا یه تاپیک زدم که میخواستم 4 تا قطعه رو آپدیت ببندم ولی دیدم فروش اون قطعات اصلا ارزش نداره و ترجیح دادم یه کیس دیگه بگیرم.
کیس رو فقط برای گیم حرفه ای میخوام.و در کنارش تماشای فیلم.میخوام تا چند سال این سیستم رو داشته باشم و اگه نیاز شد فقط قطعات جزئی رو ارتقاء بدم و مجبور نشم دوباره از اول سیستم ببندم. ولی متاسفانه بودجه ام محدوده. تا 750 تومن.:20:
تا 1 هفته ی دیگه میخوام کیس رو بخرم.چون خیلی سئوال داشتم زودتر تاپیک زدم که در موردشون بحث کنیم.:11:
گرافیک رو نظر خودم GTX 460 1GB هست. برندش رو شما بگین کدوم بهتره؟!
cpu : اینتل یا ای ام دی فرقی واسم نداره ولی میخوام توی گیم کم نیاره.
main: با این بودجه چی میتونم بگیرم که sata3 , usb3 رو ساپورت کنه و قابلیت sli داشته باشه? به نظرتون ارزش داره یه مین با pci2 بگیرم و 1-2 سال دیگه به جای اینکه گرافیک رو بفروشم و یه دونه گرونتر بگیرم, یه 460 دیگه بخرم و sli کنم؟ :20: چون از 570 هم قویتر میشه. و تا اون موقع فکر کنم 460 خیلی ارزون و مناسب شده باشه.
و لطفا بگین main که پیشنهاد کردین از بولدوزر پشتیبانی میکنه یا نه.:20:
ram هم هرچی بیشتر تحقیق کردم کمتر به نتیجه رسیدم. ولی یه رم خوب واسه گیم باشه. cl8 یا cl7
هارد و پاور و کیس هم به انتخاب شما. odd دارم.
over هم اگه بشه, چند وقت دیگه قصد انجامش رو دارم.(با توجه به اینکه استفاده از سیستم + دانلود شبانه حدود 20 ساعت در روز هست, آیا اورکلاک عاقلانه هست یا نه؟)
شرمنده که انتظاراتم زیاده و بودجه کم :11: ولی میخوام با کمک شما بهترین کیسی که با این بودجه امکان داره رو بگیرم.:20:
نظر همه ی اساتید برام مهم و قابل احترامه. :11: