سلام
من یک میلیون پول دارم می خوام لب تاپ بین سه برند dell-acer-asus بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید
Printable View
سلام
من یک میلیون پول دارم می خوام لب تاپ بین سه برند dell-acer-asus بخرم میخواستم منو راهنمایی کنید
سلام رفیق بنظر من ASUS سریهای K,N مناسبه
دوست من شما هم مثل من هستید من هم همین مقدار بودجه دارم رفتم حسابی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم فقط ایسوس...
و با این قیمت K53SV که یکی از دوستان در همین سایت به من معرفی کرد گزینه ی خوبی هست به نظرم خیلی عالی هست و من با قیمت 1 میلیون و 20 گیر آوردم ...
توی اینترنت سرچ بزن و کانفیگش را ببین خوشت میاد چیز خیلی خوبی هست ...
شما اگه میخوای 1 تومن پول بدی چرا سراغ سری کا ایسوس رفتی هفته پیش رفیقم n53 ایسوس رو با گارانتی سازگار گرفت 1 میلیون و 50 سری n ایسوس از سری k فوق العاده حرفه ای تره
دوست من ایشون مثل من میخوان یک میلیون هزینه کنن درصورتی که n53jn حدود 1میلیون 300 هست پس همون k53sv انتخاب خوبی هست در ضمن وقتی که k53sv با سی پی یو i7 یک میلیون 200 هست و فقط فرق این مدل با سری n توی مولتی مدیا هست پس خیلی بهتره که همون سری k را بخره
n53jn رو که من تا حالا ندیده و نشنیده بودم ولی منظور من n53sv بود اونم با کانفییگ i7 و گرافیک 540 و 4 گیگ رمنقل قول:
خوب دوست من این کانفیگ که دیگه 1 میلیون نیست سری مولتی مدیا قیمت زیر 1 میلیون 200 ,300 نداره ...نقل قول:
من که حسابی تحقیقات و پرس و جو کردم و با این رنج قیمت این مدل خیلی عالی هست امکانات و کیفیت خیلی خوبی داره فقط نبودن USB 3 یکی از معایبش میتونه باشه که زیادم مهم نیست ...
خوب شما سعی کن پرس و جوتو بری توی بازار لپ تاپ بکنی نه توی تاپیکها هفته پیش دوست من n53sv رو از پایتخت بدون ویندوز و با گارانتی سازگار گرفت 1050 شما قیمت سایت سازگار رو میبینی که زده 1250:31:نقل قول:
حالا منم به این دوست عزیزم توصیه میکنم اگه تهرانه از سری n انتخاب کنه توی این رنج قیمت در ضمن هرچی به اواسط ماه رمضان نزدیک بشیم شما میتونی لپ تاپ رو به قیمت پایینتری تهیه کنی.
موفق باشید:11:
شما از کجا میدونید که من از بازار قیمت ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من 2 روز پیش در بازار n53jn را قیمت گرفتم 1200 به بالا بود ولی نمیدونم n53sv کانفیگش چی هست و چه فرقی با jn داره ولی اون چیزی که دیده بودم را گفتم خودم هم میدونم که قیمت سایتها بروز نیست:13:
سلام دوستان بین acer 4750g , asus k43sv کدوم رو پیشنهاد می کنید و چرا؟
اینطور که کانفیگاشون رو دیدم کاملأ شبیه هم هستند و فقط usb3 acer داره .میترسم کیفیت acer راضیم نکنه