سلام به همه. می خوام یه دوربین حرفه ای بگیرم. بین این 2تا دوربین گیر کردم. کسی اگه پیشنهادی داره بگه لطفا. ممنون :10:
Nikon D5100?? Canon EOS 60D
Printable View
سلام به همه. می خوام یه دوربین حرفه ای بگیرم. بین این 2تا دوربین گیر کردم. کسی اگه پیشنهادی داره بگه لطفا. ممنون :10:
Nikon D5100?? Canon EOS 60D
d5100 رو با 600d مقایسه میکنن. 60d یه پله بالاتر از اوناست و بطبع بهتر
البته شما اگه به فکر یه لنز خوب باشی بهتره
d5100 شک نکنید :46:
دوربین های جدید نیکون واقعا ترکوندند و توی همه موارد بهتر از هم رده های کننی بودند
مثل D7000 که 60D رو خورد :27:
یا D3100 که ارزش بیشتری نسبت به 1100D داره
دقیقا !نقل قول:
در خرید D5100 شک نکنید
توی اکثر موارد سرتره
فقط بفرمایید ژانر عکاسیتون چیه؟
سلام. عکاسی از مراسم ها و افراد.نقل قول:
پس کلا سراغ کانن نرم؟
کلا که نه!
توی این دو مدل دی5100 بهتره ولی مثلا 7دی کانن دوربین خیلی خوب و تقریبا بی رقیبه!
توجه کنید که باید اطلاعاتتون از دوربین های DSLR را بالا ببرید!
کلا که نه توی این 3 مورد :46:نقل قول:
D7000
D5100
D3100
:5:
And Nikon D90 !
دوستان عزیزم شما به فکر خرید های لنز آینده برای ایشون هم هستید که همینطور دوربین معرفی می کنید ؟؟ :13:
در ضمن موارد بسیار زیادی برای مقایسه بین این دو مدل وجود داره که قابل بحث هستند و شما براحتی اونها رو نادیده می گیرید !
مقایسه به اختصار ( ببخشید کمی عجله دارم باید بیرون برم ... شما خودتون توی سایت ها هم می تونید این موارد رو بصورت کامل ببینید ) :
قیمت : نیکون دی 5100 ارزانتر
حداکثر ایزو : نیکون دی 5100 بهتر ( 25600 در برابر 12800 )
نویز : نیکون دی 5100 عملکرد بهتر
جزییات : کنن 60 دی بهتر
رزولوشن صفحه : کنن 60 دی بهتر ( 1040 در مقابل 920 )
موتور فوکوس بدنه : کنن 60 دی بهتر ( نیکون دی 5100 اصلا موتور فوکوس بدنه نداره متاسفانه که استفاده از بسیاری لنزهای ارزان قیمت و مفید رو محدود و سخت میکنه )
بدنه و گریپ : کنن 60 دی با بدنه بسیار بهتر و بزرگتر که در دست عالی قرار میگیره و البته از جنس آلیاژ منیزیوم و دارای شاسی فلزی با سیلینگ مناسب در مقابل رطوبت و گرد و غبار ( نیکون دی 5100 کوچک تر و البته سبک تر و بدنه پلاستیکی )
ویوفایندر ( چشمی ) : کنن 60 دی بهتر و بزرگتر
فیلم برداری : نیکون دی 5100 بهتر بعلت فوکوس ادامه دار که بسیار عالی و مفیده
قابلیت های نرم افزاری : نیکون دی 5100 دارای مود ویژه HDR اتوماتیک
عکاسی پیاپی : کنن 60 دی سریعتر با 5.4 فریم بر ثانیه در مقابل 4 فریم بر ثانیه نیکون دی 5100
حداثکر سرعت شاتر : کنن 60 دی بهتر با 1/8000 ثانیه در مقابل 1/4000 ثانیه دی 5100
دینامیک رنج : نیکون دی 5100 بهتر
عمر باطری : کنن 60 دی بهتر با حدود 2 برابر عکس با هر بار شارژ نسبت به دی 5100 ( بدون فلش )
.
.
.
و مواردی از این دست ... دوستان لطفا همچین مواردی رو در نظر بگیرید .
موفق باشید .
سلام اقا مسعودنقل قول:
لازم دونستم این نکات را عنوان کنم
حتما اطلاع دارید که همه لنز های جدید نیکون مجهز به موتور فوکاس هستند و فقط لنز های قدیمی و انالوگ و یک سری خاص از لنز های جدید نیکون بدون موتور فوکاس تولید و ارائه میشوند که از این بابت عکاس مشکلی ندارد
مورد دوم جنس بدنه هست که خوی بدنه منیزیومی وزن بیشتری را داره ولی پلاستیکی سبک تر هستش و به نظرم برای این دوستمون بهتر هست و در رابطه با اندازه دوربین و ابعاد دست شما و... اجازه بدید خوش دست بودن بدنه را هر فرد خودش تشخیص بده
ممنون از حسن توجهت.