دوستان تا دوشنبه میحوام یکی از اینا رو بخرم لطفا راهنمایی کنید که بد جوری بین دو تا سر در گم مانده ام.:31:
Printable View
دوستان تا دوشنبه میحوام یکی از اینا رو بخرم لطفا راهنمایی کنید که بد جوری بین دو تا سر در گم مانده ام.:31:
ایپد2خیلی بهتره فعلا
بدون کوچکترین شکی آیپد۲
تنها و تنها مزیت اندروید ویجت هاشه که اونم اپل ایشالا تو iOS5 میذاره
آپدیت های اپل خیلی خوبه و کلی امکانات جدید به مرور زمان بدست میاری
زاویه دید زوم هم افتضااااااااااحه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر من : ipad 2
یکم صبر کن چند روز دیگه تبلیت 10.1 اینچی سامسونگ میاد که به قوله انگجت تنها رقیبه اپید 2 هست...
هیچ کدوم از محصولات اپل قابل مقایسه با چیزای دیگه نیستن... گلکسی تب 10.1 که تا چند وقت دیگه میاد خوبه ، ولی آیپد نیست... اگه جفتشونو بگیری دستت متوجه می شی... محصولات اپل جلوتر از تکنولوژین... اپل خیلی محدودیت ها رو میزاره واسه ی اینکه تکنولوژی رو بکشه بالا ولی همه به عنوان مشکل ازش یاد میکنن!!! من خودم اگه بخوام تبلت بخرم ، 3 تا انتخاب دارم... آیپد2 ، بلک بری پلی بوک ، گلکسی تب 10.1 که واقعا انتخاب بینشون سخته... چون دوست دارم یه گجت همراه iOS داشته باشم که دارم ، واس همین می گم شاید آیپد تکراری بشه و برم سراغ اندروید... اما اندروید خیلی اذیت می کنه... واسه همین می گم بلک بری پلی بوک که سیستم عامل بلک بری رو داره و اپ های اندروید رو ساپورت می کنه بهتره از گلکسی تب...
اگه شما iPod Touch یا iPhone ندارین ، 100% می گم آیپد 2... اما اگه دارین ، من میگم زوم نگیرین ، بلک بری پلی بوک بگیرین... فکر نکنم تا به حال iOS رو تجربه کرده باشین... واسه همین می گم آیپد 2...
ببخشید شما گلکسی 10.1 اینچی گرفتی دستت ؟!نقل قول:
هیچ کدوم از محصولات اپل قابل مقایسه با چیزای دیگه نیستن... گلکسی تب 10.1 که تا چند وقت دیگه میاد خوبه ، ولی آیپد نیست... اگه جفتشونو بگیری دستت متوجه می شی...
اگه اره پس احتمالا جز Developer های اندروید هستی و تو I/O گوگل حضور داشتی و یه گلکسی 10.1 اینچی هدیه گرفتی!!!!!!!!!!
100% زووم موتورولا بهتره .
مشخصه که آپید 2!
طرفداری یک طرفه نکن دیگه:دینقل قول:
100% زووم موتورولا بهتره .
دلایل برتریش چیه ؟! چون فقط اسم آیپد داره ! یا از رویوو ها میگین .نقل قول:
خیلی از همین رویوو ها رای به برتری زووم دادن .