جدال سه غول مرحله آخر !!!!
با عرض سلام خدمت دوستان !
من یه دو سالی میشهاز canon sx 110 استفاده میکنم. ! و حالا تصمیم به تعویض دوربین گرفتم ( تبدیل به احسن!!) خیلی تو فروم ها گشتم و جز سر گیجه چیزی عایدم نشد ! مشکل در انتخاب 3 مدل زیر رو دارم
canon sx30
sony hx1
fuji hs10
اگه فاکتور قیمت رو فدای کیفیت کلی دوربین کنیم کدوم انتخاب برتر میشه ؟
همونطور که میدونید hx1 امکاناتی مانند سنسور cmos داره سرعت شاتر 1/4000 داره full hd میگره و zoom 20x
کانن سنسور ccd داره زوم قوی 35x و حالت ماکروی 0 داره
hx10 هم که اولویت های انتخاب خودشو داره
1.آیا واقعا سنسور ccd تعبیه شده تو کانن باعث یه نقطه ضعف میشه "نسبت به 2 مدل یاد شده "
2.این که تو بعضی فروم گفته شده تو زوم بالا تو کانن حتما سه پایه لازمه یا تصویر دچار نویز بالا میشه حتی تو ایزوی پایین حقیقت داره یا مشکل یوزر و ناشی گری حساب میشه ؟
3. فرض کنید من hx1 رو بگیرم چه امکانات مهمی رو از دست دادم که تو دو مدل مشابه وجود داره ؟!!!
4. و برعکس چه امکاناتی رو بدست آوردم واقعا تفاوت اینا چقدر هست که بخوای درجه تنظیم دقتت رو تا اونجا بالا بدی ؟!!!
خب در مورد خودم باید بگم که طی این دو سال از دوربین خودم راضی بودم "در حد آماتور" ولی خوب می خوام یه کهم حرفه ای تر سراغ عکسبرداری برم پس اگه بخوایم از سوژه های تو فضای باز حالت های ماکرو و پرتره های زیبا عکس بگیرم به شکلی حرفه ای یا نیمه حرفه ای با توجه به تجارب خودتون و علی الخصوص عکاسان محترم داغدیده !!! (از مدلهای بالا ) و یا متخصصین امر عکاسی و کارشناسانی که مغازه فروش یه مدل خاص رو ندارن !!!!!!راهنمایی بفرمایید کلا به چه انتخابی میشه رسید ؟
لطفا سعی کنید دلایل خودتون رو علمی بیان کنید تا همه دوستان استفاده کنند و بدون تعصب حس مالکیت دوربین خودتون !!!!
من واقعا به یه نتیجه واحد نرسیدم !