خرید سیستم پر سرعت تا 1.200
با سلام
قبل از عید قصد خرید سیستم داشتم که بنا به پیشنهاد دوستان بخش "مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم" به دلیل کهکشانی بودن قیمت ها منصرف شدم تا بعد از عید قیمت ها واقعی بشه.
سیستمی که من به آن احتیاج دارم باید دارای سرعت بسیار بالایی باشه چون همیشه برای انجام کارهام وقت کم میارم و باید با سرعت کارها انجام بدم بسیار اتفاق افتاده که چند کار همزمان انجام بدم مثلآ در عین حالی که سیستم در حال رایت DVD از طرف دیگه در حال تبدیل فرمت فیلم همچنین خودم در حال کار با نرم افزار فتوشاپ هستم که البته این نوع معمولیش و سیستم با افت سرعت رو به رو میشه. اینکار ها با یک سیستم CPU i5 و RAM 4 انجام دادم اما نتیجه چندان رضایت بخش نبود در نتیجه فکر میکنم CPU i7 و RAM 6GB به بالا نیاز باشه؟
شنیده بودم که رید هارد تاثیر چشمگیری در افزایش سرعت سیستم داره از همین رو این موضوع در پخش "هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی" مطرح کردم و دوستان پیشنهاد دادن که از یک هارد SSD برای نصب ویندوز و نرم افزارها استفاده کنم و از یک هارد 1TB هم برای ذخیره سازی اطلاعات خودم.
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486489
حالا با توجه به این نیاز ها و بودجه حداکثر تا 1.200 دوستان چه پیشنهادی برای خرید mb, ram, cpu, lcd, vga, hdd, power و ... میدن؟
ببخشید که طولانی شد!
ممنون.