راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن
سلام بر شما
ببینید اینجا میخواستم از هر کس در در زمینه نرم افزار های سه بعدی از جمله Maya از نظر شغلی (داخلی و خارجی ) خبر دارد به سوالات زیر لطفا جواب دهد
1- در امد این شغل در ایران و خارج از ایران چه قدر است ( سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم
2- اگه من بخواهم در خارج به این شغل ادامه دهم چه هزینه ای باید برای ورود به کار در خارج انجام دهم
3- به نظر شما انیمیشن شغلی پردرامد هست ؟
4- لطف کنید مقدار پولی که را که از این راه از دست میاید برای یک حرفه ای چه قدر است؟
باتشکر از سایت خوب شما:
این فقط یه حرف منطقی هستش
:41:نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان