چطوري ميشه آدرس مستقيم يه فايل را از داخل فايلهاي torrent پيدا كرد؟
سلام آيا كسي مي دونه چطوري ميشه آدرس مستقيم يه فايل را از داخل فايلهاي torrent پيدا كرد؟ يا ايمكه بشه سرعت دانلودش رو افزايش داد خيلي فوري
اموزش مقدماتی تورنت (Torrent)
قبل از هر چیز اینو بگم که torrent یکی از بزرگترین data Base های اینترنت. حجم بسیار وسیعی از فایلهای تصویری. صوتی.Application ها و هر چیزی که تصور کنی می تونی به وسیله تورنت در اختیار داشته باشی. اما کار کردن باهاش به یک مقدار اطلاعات و مقدار زیادی تجربه می خواد.
اول از هر چیز باید یک Torrent Client انتخاب کنید که مثل یک Download Manager عمل میکنه البته تقریبا. مثل:
Azureus --BIT COMET--BIT TORRENT--BITLORD--BitTornado--G3 TORRENT--U-TORRENT--ABC
من با همشون کار کردم و به نظر من بهترین گزینه َAzureus است کلاینت فوق العاده قوی و در عین حال ساده که اطلاعات مفیدی راجب به Tracker--seed و peer با پلاگین های مفیدی در اختیار شما می زاره. مجانی هم هست با یه سرچ می تونی دانلودش کنی.
حالا چطور تورنت پیدا کنیم؟ خوب سایت های زیادی هستند که این خدمات میدند. من یه ادرسی میزارم تقریبا بهترین سرویس دهندها رو گلچین کرده البته از اون بهتر یه Toolbar بود که متا سفانه فیلتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطور از ماکزیمم سرعت بهرمند شویم؟ جدای از سرعت و پهنای باند خود شما. تورنت باید seed و peer های خوبی داشته باشه یعنی هر چی Seed و peer یک تورنت بیشتر باشه شانس شما برای رسیدن به حداکثر سرعت بیشتر. البته سرعت خود tracker هم مهم.
کار کردن با تورنت دارای قانون خاص خودش همانطور که شما دانلود می کنید باید به همان مقدار اپلود داشته باشید. یعنی share ratio باید حداقل 1 باشه تا بتونید تورنت remove کنید. این قانون تورنت می تونید رعایت نکنید. دانته یه جمله جالبی داره میگه: there are the laws but who commands respect to them قانون وجود داره اما چه کسی اجراش ضمانت می کنه.
ولی برای اینکه اعتدال ایجاد بشه باید رعایت کرد.
توصیه می کنم اگه Dial up هستی زیاد دنبال تورنت نباش چون به صرفه نیست. ++DC استفاده کن.