چه جوری با موبایل به وسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شم ؟
سلام
من میخوام با GPRS همراه اول ، به وسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شم. گوشیم سامسونگ هست . نرم افزار Samsung PC Studio 3 هم روی
سیستم نصبه . من روی گزینه ی Network Wizard کلیک میکنم . تا یه کانکشن بسازم . در مرحله اول لیست مودم ها میاد که میتونم خودم اضافه
هم بکنم . از جایی خوندم که اگه از مودم سیستم استفاده کنم سرعت پایین میاد توی سیستم رفتم دکمه ی Add رو زدم که گزینه Samsung
Mobile USB Modem رو دیدم . دکمه ی add رو زدم که گزینه Samsung GPRS Modem اومد که باید روی یکی از Com ها نصبش می کردم . برای من
Com1 و Com2 فعال بود . یکی رو انتخاب کردم. (منظور از این com1 چیه ؟ کدوم رو باید بزنم ؟) . بعد توی نرم افزار سامسونگ Next رو زدم و ازم نام
کشور رو گرفت و (البته ایران نبود و Other رو زدم ) و بعد یه قسمت به نام Network Provider بود که فقط other داشت و یه بخش APN Name که
باید توش یه چیزی مینوشتیم . و Phone Number , User ID , Password . نمیددونم توی اینا چی بنویسم . البته توی این صفحه یه بخش
Advanced داشت که دوتا گزینه داشت (دکمه های رادیویی ) یکیش که انتخاب شده بود : Obtain DNS Server Address automically و دیگری
Use The Following DNS Server Adresses که دو بخش داشت که باید مقدار بهش میدادیم . مثل شماره های IP . که یکیش بود Preferred DNS
Server و دیگری Alternative DNS Server .
نمیدونم چیکار کنم که بتونم با موبایل به اینترنت وصل شم. از طریق کامپیوتر کمک کنید .