مشکل باگرافیک: ATI CLub HD 3870 X2 1GB
Note:2
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و متخصصین انجمن بزرگ P30worldامیدوارم طاعات وعباداتتون مورد قبول درگاه حق قرارگرفته باشه
من دراین چند روز بایک مشکل سخت افزاری مواجه شدم که با عقل و تجربه ای نچندان حرفه ای خودم نتونستم برطرف و فیصله اش بدم
گرافیک من با مشخصات ذیل:
Club HD 3870 X2 1gb
چندوقته دچار نقص فنی شده ومن رو بشدت نگران کرده
درصورت لذوم مادربورد من با مشخصات ذیل هستش:
Asus P5E3 Deluxe wifi
بعد ازیک سال و خورده ای همه چیز به خوبی وخوشی می گذشت که روزی دست برقضا حوس کردم هارد رو ازطریق ویندوز۷ یکپارچه کنم اما بعدازپایان یکپارچه سازی و اجرای دوباره ویندوز با صفحه آبی مرگ مواجه شدم
درمتن زیر برای راحتی کار پیغام رونوشتم خدمتتون :
A problem has been detected and windows has been sut down to prevent damage to your computer.
The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer,if this screen appears again follow these steps:
the device driver got stuck in an infinite loop,this usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.
Technical information:
*** stop: 0x000000EA (0X89933020,0x898f5330,0xBA4FBCBC,0x00000001)
ati2dvag
Beginning dump of physical memory
اما مشکل چطور خودشو بروز میده به این شرحه که موقع اجرای بازی سیستم رستارت شده وبعد از بوت دوباره وپیش از صفحه خوش امدگویی سیستم عامل با صفحه مرگ روبروشده که دربالا ذکر کردم چی گفته
معمولا بعضی مواقع پیش ازاجرای بازی و نرسیده به منو بازی درلودینگ گیرکرده و باترکیب کلیدهای:AlT+CTRL+DELبه محیط ویندوز بازگشته و الان وخیم تر شده و دیگه نمیشه ازکلیدهای ترکیبی استفاده کرد وفورارستارت میشه و در دستکاپ هم دیده شده رستارت شداند و جالبتر اینکه بعد از عوض کردن ویندوز ونصب درایورها و رستارت مشکل بزرگتر روبرو شدم وبابالاامدن سیستم و نشان دادن صفحه مرگ دیگه نمی تونم واردویندوز بشوم
وجالبتر از آن بعضی مواقع وقتی واردطب رزولیشن میشم بجای اسم گرافیک نام مانیتور نوشته وتا رزولیشن ۱۰۲۴x۷۶۸بیشترنمیشه قرار داد و بعد از چندساعت دوباره روی گرافیک میافته .
این مشکل دریک روز وبعداز یکپارچه سازی بروز کرد