سری z سونی الان حدود ۴ هفته ای میشه که تو ایران کمیاب شده بالا رفتن قیمت دلار باعث شد قیمت لپ تاپ یه ذره بالا بکشه.خود مدل z112 که قیمتش تا ۱.۹۰۰ تومن هم پایین کشیده بود باعث شد به دلیل بالا قیمتش دوباره تا ۲.۱۵۰ تومن هم بیاد بالا.
الان تو بازار ایران اصلیترین گارانتی کننده سونی که گارانتی ایران رهجو هستش و این گارانتی کننده سه مدل از سریهای z رو وارد ایران کرده که عبارتند از :Z115GG -Z116GG-Z128GG که قیمتشون به ترتیب زیر هستش.
قیمت مدل z115GG: ۲.۳۹۰ تومن که من خرید اونو با توجه به نداشتن درایو سی دی براتون به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
قیمت مدل z116GG:2.890 تومن که کانیفیگش دقیقا عین z112 GX هستش فقط رمش به جای ۴ گیگ شده ۶ گیگ. در بقیه موارد کاملا کانفیگ یکسانی دارن.اگه شما میخوان رم لپ تاپتون بالا باشه میتونین این مدل رو در نظر داشته باشین.
قیمت z128GG:3.580 تومن که میشه گفت بهترین کانفیگ رو داره و با بدنه فیبر کربن.که خودم هم ۱۰ روز پیش یه دونه خریدم.
تو بازار هم با گارانتیهای متفرقه بخوایی بخری الان تقریبا دو نوع مدل داریم به نامهای z112GX و Z114GX که خود مدل Z114GX بنظرم برای شما بهتر باشه چون هاردش هم ۱۹۲ گیگ هستش که از مدل z112GX حدود ۶۴ گیگ بیشتره.قیمت این مدل هم هفته قبل با گارانتی امرتات حول و حول ۲.۳۵۰ تومن بود.
در ضمن یه مدل از خود z112GX به تازگی وارد ایران شده با بدنه فیبر کربن که قیمتش حدود ۲.۳۰۰ تومن هست.
ولی من در کل برای شما اگه تونستی پیدا کنی همون مدل z114gx رو پیشنهاد میکنم.
در ضمن اگه خواستی هر کدوم از اینا رو بخری بگو تا آدرس محل فروش رو تو تهران برات بدم.