بررسی سیاست های Apple ، Google و Microsoft در دنیای اسمارت فون ها
سلام
همونطور که می دونید سه غول اول دنیای اسمارت فون (اپل، گوگل و مایکروسافت) دید کاملا متفاوت و در بعضی مواقع متضادی درباره مسائل مختلف دارند. در اینجا قصد داریم سیاست های مختلف این سه کمپانی رو درباره مسائل مختلف بررسی کنیم.
چند نکته:
- این تاپیک، محل مقایسه گوشی ها با همدیگه نیست. اصلا در این باره صحبت نخواهیم کرد.
- این تاپیک، محل مقایسه کیفیت و امکانات سیستم عامل ها با همدیگه نیست. اصلا در این باره صحبت نخواهیم کرد.
- در اینجا قصد نتیجه گیری درباره سیاست های این کمپانی ها نداریم. هدف فقط بحث درباره سیاست ها و مقایسه و بررسی تفاوت ها و شباهت هاست، نه نتیجه گیری و بهتر یا بدتر نشان دادن سیاست های یک کمپانی.
- پست های بی مورد یا طرفدارانه یا بی ارتباط به تاپیک، حذف خواهند شد.
- دوستان عزیز اگه احیانا ادعای خاصی درباره سیاست های یکی از این کمپانی ها می کنند، حتما آماده ارائه مدرک مستند یا توضیح کامل باشند.
روال فعالیت هم به این شکل خواهد بود که به دلیل جلوگیری از بی نظمی (چون مباحثی که نیازه بهشون پرداخته بشه بسیار گسترده هستند) ، یک یک به موضوع های مختلف می پردازیم. من این تاپیک رو قفل می کنم و هر از چند گاهی یک موضوع رو مطرح می کنم (ابتدا موضوعات کلی و مهم تر، سپس موضوعات ساده تر) ، و بعد از بحث و بررسی دوباره تاپیک قفل خواهد شد، به بحث ها در پست اول رفرسن داده خواهد شد و سراغ موضوع بعد خواهیم رفت. در صورتی که تمایل دارید درباره موضوعی بحث بشه لطفا از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید.
به زودی اولین موضوع را مطرح می کنم.
ممنون
Stream