« از ...... تا فرا آگاهی » اثر مرشد اشو
اولین تاپیکم پس از عضویت در پی سی ورلد را با ارائه کتابی از مرشد ما ، اشو عزیز ، باز می کنم . این کتاب یکی از جنجالی ترین کتابهای مرشد اعظم ماست که با واکنش های شدیدی در سراسر دنیا مواجه گردید . کتاب مجموعه ای از سه سخنرانی اشو در هند می باشد. که سخنرانی اول به صورت عمومی و دوسخنرانی دیگر به صورت پنهانی در بین هوادارانش برگزار شد . توضیحات کامل تر در مقدمه کتاب آورده شده است .
نکته اساسی که باید مطرح نمود ، عنوان این کتاب است . من به دلایل متعدد از ذکر بخشی از نام کتاب خودداری می کنم . البته این کار به دلیل احترامیست که به عقاید و آراء دیگر دوستان دارم . اما با تمام این اوصاف امید وارم که خواننده با کمال بی طرفی و بدور از هر گونه پیش داوری و شرطی شدگی کتاب را مطالعه کند و نظر خود را به صورتی معقول و سنجیده ابراز دارند . البته اینجانب چونان مرشدم ، اهل هیچ گونه مسامحه نیستم ! متشکرم ...:40:
اینم لینک دانلود :
کد:
http://drop.io/ahmet16/asset/05-from-x-to-samadhi-pdf
روحانیون و سیاستمدارها : مافیای روح ، اثر اشو
کتاب مذکور مجموع یک سری سخنرانی های خود انگیخته مرشد ، اشو ، می باشد . این کتاب بسیار بحث برانگیز است و محتوای آن شامل افشاگریهاییست در مورد .... و سیاستمدارها. اینک بخشی از کتاب :
« شنیده ام : کشیشی دو طوطی خرید و با سختی فراوان به آنان یاد داد که سخنان زیبای مسیح را بخوانند . و همه بسیار حیرت می کردند . زیرا که طوطی ها بسیار دقیق می خواندند . کشیش برای طوطی ها ، تسبیح های کوچکی ساخته بود تا پیوسته در حال ذکر کردن باشند و همچنین کتابهای انجیل بسیار کوچکی برایشان یافته بود . بنابراین همیشه کتابهایشان باز بود و تسبیح ها را حرکت می دادند . با وجودی که نمی توانستند بخوانند ، ولی بسیار خوب از بر کرده بودند . کشیش صفحه ای را باز می کرد ومی گفت :
صفحه دوازده . و آنان شروع می کردند به خواندن ، نه اینکه واقعا بخوانند ، بلکه از حفظ کرده بودند .
کشیش بسیار راضی بود و احساس می کرد که خوب است یک طوطی دیگر هم داشته باشد که بتواند به او بیاموزد که یک موعظه کامل را از حفظ بخواند ، به جای این که فقط انجیل را بخواند و تسبیح بگرداند . او یک طوطی مناسب یافت و صاحب آن طوطی به او گفت : « آرزوی شما برآورده خواهد شد : این طوطی باهوش ترین پرنده ایست که من دیده ام .»
ولی کشیش آگاه نبود که این یک طوطی ماده است . و چون او را در همان قفسی قرار داد که آن دو طوطی مشغول تسبیح انداختن و خواندن انجیل بودند ، طوطیان نگاهی به طوطی ماده انداختند و یکی به دیگری گفت :
خوبه ، حالا می تونی آن تسبیح را کنار بگذاری ! دعاهای ما مستجاب شد! » کشیش های شما چیزی بیش از ...»:40:
لینک دانلود :
کد:
http://www.snapdrive.net/files/611819/015%20The_Mafia_of_The_Soul.pdf