سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 5 گیگ دارم و الان میخوام نامحدود بگیرم . به نظر شما بهترین و ارزان ترین 128 نامحدود مال کدام شرکت ؟ شاتل - صبانت - پارس انلاین - آسیاتک و ... ؟ :40::40::40:
Printable View
سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 5 گیگ دارم و الان میخوام نامحدود بگیرم . به نظر شما بهترین و ارزان ترین 128 نامحدود مال کدام شرکت ؟ شاتل - صبانت - پارس انلاین - آسیاتک و ... ؟ :40::40::40:
فقط مخابرات
جناب reb من تهران نیستم !! اهواز زندگی میکنم . :46::40:نقل قول:
تو اهواز شاتل بهترین سرویس رو از لحاظ قیمت و تقریبا بهترین از لحاظ کیفیت رو میده
من خودم سرویس 3 ماهه 256 دارم سرعت زیر 60 نیومده برای دانلود ... شب ها میاد بین 55 تا 35 !
ولی راضیم از خدماتشون
EDGE IRANCELL :5:
512kb per second only 10$ monthly
فقط با گوشیهای EDGE کلاس 32 از این سرویس استفاده کنید.
ماهی 10 تومن با سرعت 512 نامحدود
مخابرات نگیری ها اگه به من دستی پول هم بدن ازش نمیگیرم !نه اینکه بد باشه نیت شون و هدفشون0انحصار) نا پاکه
کلا از آدم های دو رو بدم میاد
اوه اوه زدی تو کار دلارز!!!!!نقل قول:
در راستای تکمیل صحبتت.... اول یه پک یه روزش رو فعال کن اگه کار کرد و راضی بودی برو یک ماهه رو فعال کن...تعرفشم که دوست خوبم گذاشته واست.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ایستغفر الله ربی ..... جناب آیمن اومدن.....بپرین تو سنگر....:31:نقل قول:
شوخی کردم....توی تاپیک جدید مخابرات تهران هم هدف مشخصا مونیتورینگ کاربراست.....حالا راست و دروغش با خداست....
خوب حالا جواب کودوم شرکت شد؟!
به نظر من شاتلنقل قول:
سلام.
سرعت 128 صبانت تو مشهد عالی بود.
الان هم بد نیست.
9 گیگ هم واسه 3 ماه میده.
مشهد که صبانت نامحدود نداره. بقیه شهر ها هم فکر کنم همینطوره.
درضمن من که مشهدم 1000 تومان ریختم تو شکم ایرانسل و سرویس EDGE نامحدود 24 ساعته گرفتم.
سرعت دانلودش که 1 کیلوبایت بر ثانیه بود.
صفحات رو هم بزور باز میکرد. حتی گوگل.
شاد باشید!:40: