سلام دوستان ..من یه مدته که مثلا از روی صندلی پا میشم احساس سرگیجه میکنم و چشمام سیاه میشه و باید دستمو به یه جا بگیرم که نیفتم...فکر کردم واسه اختلاف فشاره ولی دیدم نه...بیشتر ظهرها اینجوری میشم..ممنونم راهنمایی بفرمایید...:11:
Printable View
سلام دوستان ..من یه مدته که مثلا از روی صندلی پا میشم احساس سرگیجه میکنم و چشمام سیاه میشه و باید دستمو به یه جا بگیرم که نیفتم...فکر کردم واسه اختلاف فشاره ولی دیدم نه...بیشتر ظهرها اینجوری میشم..ممنونم راهنمایی بفرمایید...:11:
احتمالا افت وضعيتي فشار خونه. دارويي مصرف ميكني ؟
منم همین مشکل رو دارم !
دکتر گفت دلیلش کم خونی هست ...
نقل قول:
نمیدونم....نه دارویی مصرف نمیکنم...ممکنه دلیلش کم خونی باشه یا چیز دیگه؟..مرسی:11:
بله منم دارم همين مشكل رو
واسه كم خوني هست - البته مهمترين علتش همين كم خونيه
موفق باشيد.
سلام دوست عزیز !
اگه بیماری خاصی باشه که انشا الله نیست ،
این ممکنه از کم خوابی یا نشستن زیاد پشت کامپیوتر باشه ! به نظر من شما یکم از قرص ها و داروهای شیمیایی فاصله بگیر با چند چیز ساده خودتو در مان کن !
شب موقع خواب یا هنگام کار با کامپیوتر از گلاب استفاده کن یعنی بوی اون رو استشمام کن :46: امیدوارم بهتر بشی !
سلام
من هم این مشکل رو یکی دو سالی هست باهاش دست و پنجه نرم می کنم .
همونطور که دوستان گفتن مشکل کم خونیه ولی خب کسی راهی بلده برای برطرف کردن این نقیصه؟
مرسی :11:
نقل قول:
سلام دوست گلم..:10:
امیدوارم بیماری خاصی نباشه ...:41:
اره اتفاقا خیلی کم خوابم و کارم بیشتر با pc ...این درسها فشار زیادی روم اورده...قرص یا داروی خاصی استفاده نمیکنم گاهی اوقات مولتی ویتامین فقط...از امروزم هم رسما گیاه خوار شدم :31:
باشه حتما این کارو میکنم و امیدوارم مشکل کم خونی نباشه...چون حالا تو خونه هیچی بیرون این مشکل برام ایجاد شه وسط خیابون چی کار کنم اونوقت ؟!..ممنون از لطفت :40::11::40:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
بله گویا مشکل خیلی از دوستان هست...نمیدونم با مصرف قرص اهن حل میشه مشکلمون یه نه..تازه من میخواستم برم خون هم بدم :31:نقل قول:
منم یه مدت این مشکل رو داشتم اما من کم خونی ندارم . آب کم میخوردم . دکی هم گفت واسه من دلیلش اینه ...
عزيزم خود------ زياد انجام نميدي؟