سلام من می خوام گرافیک کامپیوترم رو ارتقا بدم مادربوردم Asus M2V- TvM و در حال حاضر 6200 256 دارم . بهترین مدلی که می تونم بخرم چیه و اگه سایتی سراغ دارین معرفی کنین قیمت بین 90 تا 120 باشه مرسی
Printable View
سلام من می خوام گرافیک کامپیوترم رو ارتقا بدم مادربوردم Asus M2V- TvM و در حال حاضر 6200 256 دارم . بهترین مدلی که می تونم بخرم چیه و اگه سایتی سراغ دارین معرفی کنین قیمت بین 90 تا 120 باشه مرسی
بقیه قطعاتت چیه !؟ با این بودجه 4770 اگه پیدا کنی عالیه ! کمیابه !نقل قول:
رم 1.5 گیگنقل قول:
سی پی یو 3400 amd sempron
تازه هاردم داره کامپیوترم :31:
فکر کنم 9800gt بشه 130 تومان گیر آورد
به فکر ارتقا کلی باش !نقل قول:
فعلا که نمیتونم ایشالا بعدا میشه بدونم با این مادربوردی که الان دارم چقدر میتونم سی پی یو رو ارتقا بدم؟ حالا بلاخره 9800 یا 4770؟:31:نقل قول:
با این مادر برد به فکر ارتقا نباش.4770نقل قول:
نه انگار می خواین یه خرج حسابی رو دستم بزارین خب یه سیستم پیشنهاد بدین شاید پایه شدیم . فقط سوالم اینه اگه الان قط گرافیک بخرم این گرافیک بدردم می خوره اگه بعدا کل سیستمو عوض کنم یا اول برم مادربورد رو عوض کنمنقل قول:
اگر گرافیکی بخرین بعد میتونید رو مادر برد جدید هم ببندید ولی موضوع اینه که cpu برای گرافیک خیلی محدودیت ایجاد میکنه.نقل قول:
شما بودجه و کاربردتو بگو
لطفا اول مشخصات کامل این گرافیکو بهم بدین اگه لینکی از سایتی چیزی بدین که ببینم مشخصاتشو خوبهنقل قول:
راستش بودجه ندارم فقط 120 تا 130 گذاشتم واسه گرافیک ولی تو اولین فرصت مادربورد و سی پی یو رو هم عوض می کنم پولش خیلی مهم نیست فقط زیاد گرون نباشه
واسه بازی می خوام :31: