نقل قول:
1) مادربورد GIGABYTE - X58A-UD7 خوبه ؟ یه چیز میخوام که بعدان واسه ارتقا دادن مناسب هم باشه ، مثلا ساتا3 و یواس.بی3 داشته باشه و DDR3 2200و امکان راید و اینا و .... رو داشته باشه . کلا asus بهتره یا giga ؟ فرقشون چیه ؟
UD7 خوبه ولی نه برای شما
UD7 برای Extreme OverClock با نیتروژن مایع و... طراحی شده و برای کاربرای معمولی فقط خرج اضافه هست
و برای شما از لحاظ کارایی تفاوتی با مادربرد 330-340 تومنی نداره
Asus و Gigabyte هر دو خوبند
و میتونید از بین Asus P6X58D-E با قیمت 340 و یا Gigabyte X58A-UD3R با قیمت 330 انتخاب کنید
نقل قول:
2) میگن 4 تا هارد واسه راید بهتره و سرعت رو خیلی بالا میبره ؟! میشه 2تا یا 4تا هارد ساتا3 - 1ترابایت رو راید کرد ؟ الان بهترین هاردها برای زاید چی هستن ؟! منظورم به روز ترینشونه.
بله تعداد هارد هر چقدر بیشتر بشه سرعت RAID هم بیشتره
ولی احتمال خطر هم بیشتره چون برای هر کدوم از هاردها مشکلی پیش بیاد، اطلاعات تمام هاردها میپره!
سریعترین هارد حال بازار هم Samsung SpinPoint F3 هست
نقل قول:
3) i7 930 رو اوور کنم به چند مگاهرتز میرسه ؟! آیا آوور کردن به اندازه، از عمر سی پی یو و قطعات کم میکنه ؟ واسه این سیستمی که پیشنهاد دادین ، چیاش بهتره که وور بشه ؟ سی پی یو کافیه یا رم و گرافیک هم باید اوور بشه ؟ نمیخوام زیاد فشار بیاد به سیستم ولی یه اوور معمولی بشه .
با اون خنک کننده ای که بهتون پیشنهاد دادم راحت میتونید تا 3.6Ghz-3.8Ghz اور کنید
اگه اورکلاک منطقی و کاربردی باشه و دما هم کنترل بشه،هیچ مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
رم 6 - 2000 یا 2100 یا 2200 داریم الان تو بازار ؟ لازمه اوور بشه یا نه ؟ اگه لازمه چه برندی واسه اوور خوب جواب میده ؟
حداکثر فرکانس برای رمهای DDR3:
2000Mhz هست و نیازی هم به اور نیست و همینشم خیلی زیاده
کلا اور رم پرفمنس زیادی نمیده و ارزش نداره
نقل قول:
اولترا جان ممنون میشم با حوصله و مفید جوابمو بدی تا خیالم راحت شه. بابته همه چی ممنون . حیف مه نمیشه زیاد تشکر کرد ! وگرنه الان هزار بار دکمه تشکر رو میزدم !
خواهش می کنم دوست عزیز
بازم سوالی باشه من در خدمتم