کمک برای خرید تلویزیون بین 1.5 تا 3.5 تومان
من یه آدم وارد و متخصص نیستم و زیاد تو کار تلویزیون نبودم و چیز زیادی هم سرم نمیشه پس اگر حرف اشتباه یا کلمه نادرستی رو به کار بردم به بزرگی خودتون ببخشید :11:
از دوستان و اساتید محترم خواهش میکنم من رو در خرید تلویزیون راهنمایی کنید :46:
من یه تلویزیون میخوام که :
اولا کیفیتش عالی و بعد طول عمرش بالا و بعد امکانات جانبی داشته باشه ... البته باید USB بخوره
موارد استفاده ی من اول ماهواره و بعد تماشا کردن فیلم و اگر هم شد بعدا یه PS3 هم بگیرم باش یه گیمی هم بزنم
و زیاد شبکه های جمهوری رو رو نگاه نمیکنم در حدود 15 درصد از کل وقت رو .... پس میخواستم یه چند تا سوال از دوستان بکنم :
1-ال سی دی بهتره یا ال سی دی با بکلایت ال ای دی از نظر عمر تلویزیون و کیفیت ( نازکی اصلا برام مهم نیست) ؟؟
2-و این دو تای بالا بهتره یا پلاسما؟؟؟
3-با توجه با اینکه من حداقل روزی 14-15 ساعت تلویزون روشن هستش کدمشون بهتره ( پلاسما یا ال سی دی یا ال سی دی با بکلایت ال ای دی) ؟؟
4- امکاناتی مثل اینترنت و بی سیم بودن واز این قبیل چیز ها ایا برای یه کاربر عادی مورد استفاده است یا یه سری دنگ و فنگ داره و باید براش قطعه یا وسیله ی دیگری هم بگیرم؟؟
5-- خریدن 3D اصلا میارزه یا وایسم برای چند سال بعد که همه گیر شد و مدل های بهتری اومد ؟
6-اگه من یه پنل خوب و اصل که دست کاری نشده باشه بخوام برم از بانه بگیرم یا فرقی نداره از این جا بگیرم؟؟؟؟
7-اگه بخوام سفارش بدم برام بیارن پولش رو باید اول بدم یا بعد از اینکه اوردنش؟؟
8-اگه پیکسلی از اون سوخته بود یا مشکل و نقصی داشت میشه پس فرستاد؟؟
9-خوب پس با این حساب بهترین تلویزیون هایی که بین 1.5 تا 3.5 میلیون چه مدلایی هست؟؟
10- به ترتیب اون ها رو مشخص کنید و مشخصات و قیمت های اون ها رو هم ذکر کنید
خواهش هم ازتون میکنم که متعصبانه مدل معرفی نکنید
واقعا معذرت میخوام چون خیلی طولانی شد:11: