در خواست یه فایل و گزارش ثبت نشدن یک موضوع
وقتی که یه آیکون کنارساعت قرارمی دیم یا همون systray می تونیم یه بالن نمایش بدیم . من میخوام توی اون بالن به جای قرار دادن
تصاویر خود بالن مثل error , information و دیگر آیکون ها یک عکس قرار بدم مثلا یک عکس 48 در 48 . چه طور میشه این کار رو انجام داد.
----------------------------------------------------------------------------------
من یه فایل Xml میخوام به صورت زیر :
1- یک بخش داشته باشه مثلا به نام A یه به شکل زیر باشه :
یک بخش داشته باشه مثلا 2/1 . که یک قسمت داشته باشه واسه نوشتن یک متن . و یک قسمت هم داشته باشه که یک اسم عکس با پسوندش توش باشه .
2- و یک بخش داشته باشه مثلا به نام B یه به شکل زیر باشه :
مثل حالت قبل.
حالا من یک پروژه ویبی 2008 می خوام که بتونم در قسمت دلخواهم جستجو کنم . مثلا قسمت A. که وقتی مقدار 2/1 رو جستجو کنم اطلاعات مربوط به بخش متنی که گفتم رو نشون بده . و یه حالت هم داشته باشه که همه اطلاعات بخش 2/1 رو نشون بده . و یه حالت جستجوی دیگه هم داشته باشه که وقتی متن مربوط به بخش 2/1 رو مینویسم اطلاعات بخش 2/1 رو نشون بده .
و همین کار رو بشه برای قسمت B انجام داد .
و همین طور توی پروژه یه بخش باشه که بشه به فایل Xml داده اضافه کرد . مثلا در قسمت A و در بخش 2/1 متنش رو تغیر داد و حذف کرد و یا در قسمت B بشه یه بخش درست کرد مثل 2/1 .
نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه . و می دونم که در خواست زیادی ولی خواهش میکنم یه چنین کدی برام بذارید .
در ضمن من چند روز پیش یه موضوع جدید ایجاد کردم که توش چند تا سوال بود . ولی نمی دونم چرا تو سایت درج نشده . لطفا پیگیری کنید.