سلام دوستان فوریه !!! من عصری دارم میرم دوربین بخرم بین این 2 کدوم رو بگیرم . تکرار میکنم فوریه .
ixus200
sx200
Printable View
سلام دوستان فوریه !!! من عصری دارم میرم دوربین بخرم بین این 2 کدوم رو بگیرم . تکرار میکنم فوریه .
ixus200
sx200
من تا فردا صبر میکنم لطفا زودتر جواب بدین .
سلام
فکر میکنم این خوب باشه :
ixus200
ولی هنوز صبر کن دوستان میان راهنمایی میکنن
نقل قول:اولا که حتماً خودت بهتر از من میدونی "گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی" .. اینکه بیای و سریع بخوای یه جوابی بگیری و فوری بری و بخری، شاید بهترین استراتژی نباشه .. قشنگ صبر کن، مطالعه کن، جوانب رو بسنج .. (اینا رو خودت بهتر از من میدونی حتماً -- جسارت نباشه یه موقع) ..نقل قول:
اما در مورد سوالت، مثلاً عیناً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این موضوع پرداختیم .. یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از پست 4778 به بعد پست هایی که با اون دوستمون تبادل شده رو ببین)
* ضمنا لطف کن سوالاتت رو در یه تاپیک مطرح کن.. ممنون.
ممنون از کمکت .
ولی یک نکته که زیاد در موردش گفته نشده .
اون دوستمون گفتن توی شب عکس sx200 به نسبت خرابه . ولی در مورد ایکسوز نگفتن . اون چه جوریه ؟
و اینکه در مورد زوم شما با نظر اون دوستمون که گفتن is دیگه به نظر نداره موافقین ؟ من اون مثالی که ایشون زده بودن دیدم . خوب معلومه در زوم 20 برابر ( که روی sx200 تا 12 برابرش اوپتیکاله ) عکس استابیلایزش تقریبا بی اثر میشه
لطفا یک نفر بگه وقتی 12 برابرش میکنیم چه طور میشه ؟
و اینکه به نظرتون sx200 چون دهنش بازتره و نور بیشتری واردش میشه عکس بهتری نمیگیره نسبت به ixus ؟
ixus200 = sd980 ... با این اسم دومش راحت تریم...نقل قول:
شاید عملکرد sd980 در نور کم قدری بهتر باشه ... در ریویوها عملکرد sx200 در این زمینه قدری زیر سوال رفته اما sd980 رو متوسط توصیف کرده ان ..
//
من هم فکر می کنم اون کسی که زوم می کنه دیگه باید مصالحه کنه بین زوم بیشتر و لرزش بیشتر ... فکر نمی کنم بشه گفت این یه نقطه ضعف اون دوربینه.
//
sx200 و sd980 هر دو سنسور یک اندازه دارن .. مهمترین مساله اینه ... بنابراین انقدرها کیفیت عکسشون متفاوت نخواهد بود به نظرم.
نهایتاً من فکر می کنم بزرگترین تفاشون بحث زوم و بحث کنترل های دستی باشه ... تفاوت های دیگه مثل اینایی که روش بحث کردی، جزئی هستند و شک دارم بشه بعنوان ملاک روشون حساب کرد.