سورس نمونه برنامه تجاری تحت WPF
با سلام خدمت تمامی دوستان
چند وقت پیش تاپیکی زدم تا برنامه ای تجاری بنویسیم و نهایتا سورس بگزاریم تا دیگران استفاده کنند اما به دلایلی که بیشترش هم سر کمبود وقتم بود نتوانستم آن تاپیک و برنامه را ادامه بدهم(برنامه مدیریت کتابخانه! یادتون اومد>؟!)
تا اینکه دو ماه پیش که داشتم در مورد تکنیک ها ی سه لایه تحت WPF تحقیقاتی انجام می دادم به مثال های خیلی کم و محدودی رسیدم(البته در فرومهای خارجی!) منابعی که پیدا کردم رو جمع و پس از اون تصمیم به نوشتن برنامه ی مدیریت فروشگاه تحت تکنولوژی سه لایه MVP ( مخفف Model و View و Presenter ) کردم.
از نظر خودم برنامه جنبه آموزشی زیاد دارد!
1)سه لایه بودن برنامه باعث شده تا کدهای داخل کلاس ها کمتر شده و نگهداشت پذیری کدها افزایش پیدا کنه
2)زبان XAML باعث شده که طراحی ظاهر برنامه امری جدا از نوشتن کدهای خود برنامه باشه!
3)WPF بودنش باعث شده جذابیتهای خود را داشته باشد!
چندان دوست ندارم توضیح بدم پس میرم سر اصل مطلب!
برای اجرای برنامه به Sql 2008 و دات نت 3.5 نیاز دارید
شماره آیدی با رمز عبور هر دو 1 می باشد!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چاپ کنترل های ظاهری برنامه در WPF امری ساده است و با نوشتن چند خط کد قابل انجام است ولی در برنامه های فارسی به علت راست به چپ بودن کنترلرها(UIElements) این امر به خوبی قابل انجام نیست که خودتان در برنامه خواهید دید(امیدوارم در دات نت 4 این مشکل حل شده باشد)
در ضمن ابزارهای گزارش سازی مثل Stimul در WPF هم وجود دارند وهمه ی شما استاد استفاده از آنها!
--------------
اگر ظاهر برنامه در designer ویژوال استادیو معلموم نیست به علت باگ های خود VS است و برنامه کامپایل شده را شامل نمی شود
--------------
نهایتا اگر باگی در برنامه دید پ-خ کنید اگر زیاد بود(:31:) پس از مدتی لینک برنامه آپدیت شده رو می زارم.
--------------
سوالاتتان رو می توانید همینجا بپرسید.
لینک دانلود در پست بعدی ->