با سلام من يك ديكشنري ميخواستم كه بتونه متن رو دقيق ترجمه كنه چه فارسي به انگليسي و چه انگليسي به
فارسي رو بتونه ترجمه كنه .
با تشكر
Printable View
با سلام من يك ديكشنري ميخواستم كه بتونه متن رو دقيق ترجمه كنه چه فارسي به انگليسي و چه انگليسي به
فارسي رو بتونه ترجمه كنه .
با تشكر
دوست عزیز شما می توانید از مترجم پارس برای این کار استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا نرم افزار مترجم پارس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که آموزش نرم افزار مترجم پارس در این آدرس داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تازه عضو انجمن شده ام ولي نمدانم چطوري سوالاتم را مطرح كنم.لطفآ مرا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز.با تبریک سال نو و ورود شما به انجمن اگر می خواهی سوالی مطرح کنی اول باید ببینی که سوالت درباره ی چیه؟بعد وارد موضوع مورد نظر می شوی بعد هم وارد شدی در بالای صفحه ی سمت راست یه کلید داره که نوشته موضوع جدید .کلیک می کنی بعد موضوع را انتخاب می کنی وبعد سوالت را می نویسی.نقل قول:
نوشته شده توسط zeba
بهتره كه اول قوانين انجمن رو به طور كامل بخوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط zeba
نقل قول:
نوشته شده توسط zeba
از دوست عزيزم كه به سوال شما جواب دادند ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط ahtaherian
با سلام
دوست عزيزم ممنون
آيا اين نسخه آزمايشي است ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم آنلاين پارس نتونست اينو ترجمه کنه
Computer