نظرسنجی و انتخاب گوشی (htc hd2 vs nexus one vs sony eric x10...)
سلام دوستان!تا 2 یا 3 ماه اینده میخوام یه گوشی توپ بخرم که تا مدتها به روز باشه!پیشنهادتون چیه؟اچ دی 2 بخرم یا نکسس وان گوگل یا سونی اریک ایکس پریا x10؟؟؟یا موتورلا خفن!!؟؟؟؟یا صبر کنم تا ایفون جدید بیاد(که میدونم باید 6 یا 7 ماه الکی صبر کنم!!!!:13:
1000 بار تا حالا این گوشیها رو مقایسه کردم!خودم دلم با نکسس وان هست به خاطر ال سی دی و سیستم عاملش!ولی سوالات من اینها هستند که چه موقع ویندوز موبایل 7 میاد(برای اچ دی 2)؟؟؟ایا اندروید نکسس وان که الان 2.1 iهستش اگه بعدا مثلا 2.2 یا 2.5 بیاد قابل اپدیت هست؟؟؟چون اینطور که کشف کردم ایکس 10 سونی اریک از 1.6 به 2 قابل اپدیت هست!برای بازی کردن و نرم افزار اندروید خوبه؟؟؟بهتر از وین موبایل هستش؟؟؟نظرتون در مورد موتورولا چیه(هر چند که با سخت افزارش حال نکردم و اینکه مدلهای خفنش که hdmi اسلات دارند برای بازارهای محدودی هستند مانند xt720 که فقط برای کره ی جنوبی خواهد بود!!!و در اخر اینکه فیلمبرداری نکسس وان d1 هستش!منظور از d1 چیه و ایا فیلمبرداریش از اچ دی 2 بهتره/؟؟؟؟قیمت این گوشیها الان در بازار ایران چنده؟مرسی و همیشهسبز باشید:46::46::46::40::11::10: