مشاوره درمورد ارتقاء سیستم
با سلام
سیستم فعلی من دارای مشخصات زیر که حدود 2 سال پیش خریدم میخوام قطعاتم ارتقاء بدم و با قعات قدیمی همرا به مادربورد دیگه به کیس جدید برای داداشم درست کنم برای بازی و کارهای روزمره
MB:GIGIGA P35 DQ6
CPU: INTEL E6420 2.13
VGA : GIGA 8500
RAM: 4*512 UMAX BUS 800
HDD: 250 MAXTOR
CASE GIGA CHASSIS
POWER400 WAT
MANITOR CRT
فردا میخوام قعات زیر رو سفارش بدم تا برای بیارن همراه با به کیس و پاور جدید لطفا منو تو انتخاب قطعات بهتر یاری کنید شاید بعضی ازدوستان بگن من بودم کل قطعاتو تعویض میکردم شاید نظر خوبی باشه اما من همه قعات غیر از مادبورد تغییر دادم
سیستم جدید انتخابی
MB : P35 DQ 6
CPU : Q9400 OR E8400 تو ابنم موندم کارم بیشتر برای بازی و نرم افزاریه مهندسیه
RAM: 2*2GB KINGMAX BUS 1066 تو انتخابش موندم شاید اصلا اور نکنم سیستممو و اگر انجام یدم شاید اور کاربردی باشه
اگه به رم خوبتر از این معرفی کنین ممنون میشم
VGA: ATI 5770
HDD: WESTERN BLACK 1 TB OR SUMSUNG F3 1TB
CASE : INTIFINTY GREEN OR CM 690 COOLER توی اینا موندم از گرین پاسفیک هم خوشگله لطفا باتوجه به کارایی و شبک بودن به کیس تو همین رنج پیشنهاد بدین
POWER: 585 GREEN
MANITOR : 2261 VP LG
MODEM :LINK SYS G54G2
اما بودجه من برای ابنکار حدود 900 تا 1 میلیون هست که آماده هست تا با مشور ت دوستان سفارش قطعات بدم ضمنا من چون تو شهرستانم شابد قعات 10 تا 15 درصد نسبت به بازار تهران گرونتر بشه
فکر کنم بودجه ام تا حدودبه کفاف نده اما تابادم نرفته به مادربورد تا 100 هزار برای قطعاتی که از سیستم قبلی رو زمین میمونه معرفی کنین تا با اونا خوب مچ بشه اگه از گبگا با برند دبگه که به وفور در بازار یافت میشه معرفی کنین ممنون میشم لطفا هرچه سریعتر کمک کنین تا مثلا دفعه قبلا دوستان بعدا مسخره نکن مثلا به یارو گفته بود طرف رفته رو P35 DQ6 E6420 انداخته تا من هم ناراحت و سرخورده نشم با تشکر