سلام دوستان
من به الکترونیک علاقه ی زیادی دارم و خیلی دوست دارم مدار ببندم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
به تعمیرات وسایل الکترونیکی هم خیلی علاقه دارم
ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
سلام دوستان
من به الکترونیک علاقه ی زیادی دارم و خیلی دوست دارم مدار ببندم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم
به تعمیرات وسایل الکترونیکی هم خیلی علاقه دارم
ممنون میشم کمکم کنید
با سلام ،
الكترونيك - الكترونيك و مخابرات دريايي - الكتروتكنيك
اينا رشته هاي مرتبط هستن كه الكترونيك و الكتروتكنيك متقاضي بيشتري دارن اما رشته الكترونيك و مخابرات دريايي بيشتر در مناطق شمال و جنوب كاربرد داره ( در درياي خزر و خليج فارس - و كشتيراني و ... ) اما ساخت دستگاههاي الكترونيك و ديجيتال در محدوده رشته الكترونيك هست .
اما اگه منظورتون جدا از رشته تحصيلي هست ، شايد كتابهاي آموزشي باشن ولي اكثرا در محيط آموزشي ميشه الكترونيك رو خوب ياد گرفت. تعميرات هم كه الان ديگه كاربرد زيادي ندارن چون دستگاههاي مختلف سيستمهاي مختلفي دارن و هيچ كسي نميتونه همه وسايل رو تعمير كنه ، اما تعمير وسايل قديمي تر مثل تلويزيون و راديو و مشكلات عادي سيتمهاي مختلف رو ميشه ياد گرفت. و كتابهاي مختلفي در مورد دستگاههاي مختلف هست . ولي اين يك كار عمليه و با تجربه ميشه به هدف رسيد نه فقط با مطالعه ( مثلا رياضي كاربردي و مباني برق و فيزيك الكتريسيته و ... هيچ ربطي به تعمير وسايل ندارن )
اينطور هم كه به نظر ميرسه ساده نيست ، و حتي حدود 80 درصد كساني هم كه از دانشگاهها فارغ التحصيل ميشن چيزي از الكترونيك عملي نميدونن ! دروس آزمايشگاهي هست كه اساتيد محترم مفتي نمره ميدن و پروژه هم كه يكي ديگه براشون ميسازه و ... هيچي ياد نميگيرن به جز مدرك ! :31:
فكر ميكنم تاپيك آموزشي الكترونيك پايه در سايت باشه ، يه جستجو كن حالا :27:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
پس با این حساب اول باید کمی الکترونیک یاد بگیرم و بعد تعمیرات که همون الکتروتکنیکه
تعميرات ، الكتروتكنيك نيست !
در الكتروتكنيك روي وسايل بزرگتر و سيستمهاي برق قدرت و صنعتي كار ميشه ، مثلا نمونه خانگيش تعمير كولر يا پنكه و ... هست.
ولي الكترونيك روي سيستمهاي كوچك و پيچيده كه با منابع تغذيه پايين مثل باتري كار ميكنن تمركز داره. مثل وسايل آنالوگ و ديجيتال ( ساعت و تلويزيون و ... و حتي در موارد حرفه اي مثل كامپيوتر ها و شبكه هاي مخابراتي و ... )
براي تعمير هركدوم بايد رشته مخصوصش رو بخوني. البته به جز كامپيوتر ! :21:
چشماتو اونجوري نكن ميترسم ! :31: