مهندسای حرفه ای نوت بوک ! کمک نهایی شما برای خرید یه نوت بوک به دانشجوی برق
حدود 4 ماه پیشم از دوستان کمک زیادی برای خرید لبتاپ گرفتم ( کمک مادی که نه !!!کمک معنوی یا همون علمی!)ولی خریدی نکردم! خوب پول تو دستو بالم نبود ! اصولا دانشجو جماعت پولشون کجاست که بخوان فرتی یه هفته ای تصمیم بگیرن و بعدش با بابایی برن واسه خرید لبتاپ !( خودشم دقیقا شنبه هفته بعد!)
خوب بالاخره ما هم تصمیم گرفتیم با کمک های مالیه همون بابایی ! بریم و یه لبتاپ به اصطلاح مهندسی بگیریم که کارمون رو راه بندازه .
قبلا چند تا از دوستان با سواد انجمن تو زمینه لبتاپ خیلی کمک کردن ، بازم میخوام بیان و کمک کنن تا ایندفعه که پول هست و امتحانها داره تموم میشه کار رو تموم کنیم و ما هم پز بدیم که بعله لبتاپ داریمو فلان. ( من باید طنز نویس می شدم ، نه؟!)
من یه دانشجوی علاقه مند برق هستم که با هر جور نرم افزاری کار می کنم:
مثل:
ORCAD 16 & 10( VISTA & XP)
ALTIUM DXP 8.1
AUTOCAD ELECTRICAL2009
ELCAD
MATLAB2008
C#
C++
طراحی وب
و چند برنامه دیگه مثل پرتئوس و...
برای من قدرت پردازش اطلاعات و هنگ نکردن در حین پردازش و پایان موفقیت در زمان معقول مهمه. نمی خوام مثلا بخاطر 10 ثانیه زود تر انجام شدن پردازش پول بی خود خرج کنم!
از لحاظ کارت گرافیک می خوام 128bit یا بالاتر باشه فرکانس هسته بالای 600 MHz و فرکانس حافظه بالای 800 MHz یا اصلا ati 4650 یا بالاتر باشه !
پولم 130000 بیشتر ندارم البته هر چه قدر کمتر خیلی خیلی بهتر !
14 اینچ باشه بهتره از این لحاظ که می خوام سبک باشه. Led باشه خیلی بهتر ولی نباشه هم عیبی نداره.
( بیشتر تو محیط بسته کار می کنم و قسط کار کردن روی چمنهای فضای سبز رو ندارم!!! اونم تو دانشگاه ، اصولا هدفم از خرید فقط علمیه نه ...!)
باطری خوب داشته باشه.
رم 4 GB .( فرکانسش حتما بالای 800 یا همون 800 مگا هرتز باشه)( همون ddr2 می دونم ddr3 یکم گرون تر در میاد پس تند تند نیاد بگید چه توقعاتی داری!)
هاردشم زیاد مهم نیست ولی دورش بالاتر باشه بهتره.
پورت خروجی HDMI داشته باشه برای کنفرانس می خوام! Usb , bl, .... Wirless Lan,
ویندوزش seven باشه.
کیفیت ساختش بالا بشه( اگرم چینی بود اسمبلش دیگه خیلی ضایع نباشه! می خوام جنس خوب چین باشه)
نکته مهم ، مصرف انرژییش پایین باشه یعنی همون واتش .( با این حساب زود داغ نکنه و عمر باتریشم زیاد باشه. البته می دونم کارت گرافیک ati4650 و هارد 7200 دور مصرف باتریشون زیاده ، اگر گزینه دیگه ای دارید خوب بگید! با همون کارایی)
مستحکم باشه بدنش .
Dvd یا blu ray فرقی نمی کنه.
دیگه ارزوی سلامتی واسه شما.
خیلی ممنون .