سلام.
من واقعا گیر کردم xfx GTS 250 یا XFX ATI 4850 را بگیرم.
زیاد بازی میکنم و میخوام گرافیکم قوی باشه. کدام بهتر است و چرا ؟؟؟
Printable View
سلام.
من واقعا گیر کردم xfx GTS 250 یا XFX ATI 4850 را بگیرم.
زیاد بازی میکنم و میخوام گرافیکم قوی باشه. کدام بهتر است و چرا ؟؟؟
هر دو در یک سطح هستن تقریبا ولی من 250 رو پیشنهاد میکنم ! چند قیمت دارین این دو مدل رو !؟ چون اصولا قیمت کارتای XFX بی دلیل بالاست ! چقدر میتونید هزینه کنید !؟ بقیه مشخصات سیستمتون و بخصوص پاورتون رو هم بگید !
نقل قول:
چون اصولا قیمت کارتای XFX بی دلیل بالاست
اتفاقا امیر جان تجربه من نشون میده که خیلی هم بی دلیل نیست !! کمترین خرابی و بالاترین کیفیت و بهترین رتبه در تست ها رو در بین همه مارکها داره !
من 170 - 180 میتونم هزینه کنم.
میخوام یه پاور green 585b با یه intel Q9400 هم بگیرم.
4 گیگ رم دارم مادربردم ep43-ud3l هست.
قیمت ندارم.
قیمت هم دور و بر 200 هست برای XFX GTS250 !
خرابی که تا دلت بخواد من دیدم ! که ربطی نداره و همیشه ممکن باشه اینجور خرابی ها ! ولی قیمتاش بالا و ارزش نداره برای خرید به عنوان مثال 260 کور 216 رو من 260.000 قیمت کردم ! در حالی که یک برند خوش کیفیت دیگه هم توبازار بود مثل EVGA که 235.000 قیمت داشت ! شرکتای وارد کننده هر قیمتی رو که دوست داشته باشن میزارن !نقل قول:
نقل قول:
خوب 10.000 بزار رو بودجت و ZOTAC 260GTX CORE192 بردار با توجه سیستمت ارزشش رو داره ! مشکل خاصه دیگه ای هم نداره !
منون از دوستان بابت راهنمایی. ولی با برند xfx بیشتر حال میکنم. خودمم بیشتر 250 رو ترجیح میدم.
اینو قبول دارم کاملا !نقل قول:
شرکتای وارد کننده هر قیمتی رو که دوست داشته باشن میزارن !
راستی مگه از برند EVGA محصولاتی تو بازار مونده ؟! یعنی GTX260 core الان هست تو بازار ؟
نقل قول:
تصمیم نهایی با شماست ولی 260 کاملا برتره نسبت به 250 !
بله هست ! دو هفته پیش برای یکی از دوستان خریدم به قیمت 235.000 !نقل قول:
شما با 180-190 میتونی یا GTX260 بگیری یا 4870
260 از هر برندی که ارزونتر بود ولی 4870 را فقط می تونی از برند POWER COLOR بگیری