نقل قول:
من که گفتم در بازی های قدیمی 260 قویتره.ولی در بازی هایی که تازه داره میاد اینطور نیست.اینم یکی دیگه که میبینید 2بازی اول 5750 بهتره ولی 2بازی دوم 260خیلی بهتره
خب مشخصه که شما تعصبی دارید یا اطلاعاتتون چندان دقیق نیست ...
ببین دوست من بازی قدیمی چیه!؟کسی که تا الان با 7300 سر کرده و می خواد سیستم نو بگیره بازی مثل GTA IV-Crysis-RE5-FC2-COD5 و ...قدیمیه!؟!؟!بازیهای DX10 قدیمی هستند!؟!؟-11 همه گیر شده و 10 از دور خارج؟لطفا بحث بیهوده نکنید یک بازی که شما تستهای مختلفی ازش میزاری ملاک ما نیست
نقل قول:
در ضمن من گفتم نظر منه و مدرکشو هم گذاشتم هرکسی دوست داشت قبول میکنه هرکسی دوست نداشت نه.اگه قرار باشه هرچی را به نظر شما اشتباهه پاک کنید که دیگه انجمن نیست.میخواید پست شمارا بزارم که میگفتید سری 5700 ارزش خرید نداره مدیر انجمن اومد گفت اشتباه میکنید؟پس طبق نظر شما ایشون باید پست شمارا حذف کنه که بقیه به اشتباه نیوفتن!!!
شما هم می تونی نظرت رو بیان کنی ولی اگه اشتباه باشه نمیشه به همه تحمیلش کرد...و من چه کاربر عادی باشم چه مدیر انجمن حق دارم نظر اشتباه رو رد کنم یا نپذیرم
چون خبر نداری بله الان اصلا 5770 ارزش نداره چون یه افزایش 20-30 دلاری هم داشته و با این هزینه راحت میشه 4890 و 275 گرفت...
در اون مورد هم مدیر به کسی گفته بود که سه تا بنچ گذاشت به نظر من اولا دی ایکس 11 توضیحاتی که اون پست داده (کاملا درسته)شده و آخر هم علمی بیان شده برای گیمرها نیست اورکلاک مموری چندان مهم نیست تسهایی که داریم مشخص می کنه حتی اورکلاک شده هم خیلی افزایش کارایی نداشته در ضمن مگه باقی کارتها اور نمیشن؟در مورد قیمت به هیچ وجه ارزش این همه هزینه بیشتر رو نخواهد داشت وقتی میشه با هزینه کمتر 10% کارایی بیشتر گرفت و با هزینه مشابه 30% بیشتر فقط برای یک و دو بازی نمیریم دی ایکس 11 بگیریم مگه اینکه گیمر حرفه ای نباشیم حالا اگه حمایت بیخودی از سری 5700 داستان دیگه ای پشتش باشه اونو نمی تونم بگم ولی این مورد برای 5800 صادق نیست...
در ضمن مهدی عزیز که سر این سریها خیلی با هم گفت و گو دوستانه کردیم آخر اون پست گفته نسبت به سری 4000 یعنی 5700 جیگزین یک سری کارتهای 4800 که این کاملا مشخصه!
به نظر من هنوز یک و یا دو کارت GTX260-GTX275 از سری 200 هستند که با قیمت مناسب و با توج به افزایش قیمت رقیب ارزش خرید کاملا بیشتری دارند
حالا برای اینکه حرف شما رو کاملا رد کنم از همون بازی که روشش زوم کردید چند تست میزارم:تستهای دیگه هم موجوده!یک و دو تست و یک بازی ملاک نیست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب!؟قشنگ واقعیت روشن شد که 260 از 5770 و 5750 تقریبا در تمام بازی های جدید و خیلی جدید!DX10-DX11 به طور میانگین 5 تا 10 و 25-30% قویتره!؟اوهوم؟!
نقل قول:
قیمت 260 فکر نکنم اینقدر زیاد باشه.فکر کنم حدود 240 تومان هست
260 کاملا از 4890 ضعیفتره
5850 حدود 340 تومان هست.خوبی این کارت مصرف کم و دمای پایینش نسبت به کاراییش هست و از تکنولوژی های روز استفاده میکنه.کلا جدیدترین کارت گرافیکی هست که معرفی شده البته به همراه 5870
4890 هم کارت خیلی خوبیه
gtx275 هم هست.کارت خوبیه.
این کارت یک خوبی نسبت به بالایی ها داره که اون physics هست.
خب دوست عزیز ببینید اگه من بگم اطلاعاتت نادرسته ناراحت میشی GTX260 حدود 215 هست core 192 که تست شده حدود 185 هست!از بهترین برندها و اورکلاک شده BFG GTX260 OC Maxcore 230 هست!GTX275 هم بیار ارزونتر پیدا میشه از برندهای پایین راحت همون 250!
با این حال هنوزم میگم 5700 با توجه به قیمت فعلی ارزش خرید برای گیمر ها ندارد...
اون هم PhysX هست نه Physics
نقل قول:
ممنون کیا جوون !
ممنون از بنچ مارک های خوبی که گذاشتی
ولی آخرش معلوم نشد کدوم قوی تره !
عجب!!:دی
فکر کنم هرکول قوی تر باشه...