کمک فوری در مورد Vostro 1520
با سلام خدمت اساتید
آقا من 2 روز پیش یه vostro1520 با cpu 2.66 با باتری 9 cell و با گارانتی زیگورات خریدم چون اصرار داشتم که با توجه به کار من، هر چی زمان باتری بیشتر باشه بهتره. اما دیدم که به دلیل اندازه این باتری، مقداری از اون از پشت لپ تاپ میزنه بیرون که هم قیافه لپ تاپ رو خراب کرده و هم باعث مشکل تو حمل و نقل میشه. زیگورات هم میگه که اون را با یه 6 cell عوض نمیکنه. حالا موندم چیکار کنم.
1- آیا واقعا عوضش کنم یا نه؟ از نظر زمان کاری و بازدهی در عملکرد طولانی مدت، 6 بهتره یا 9 ؟ آیا تو حمل و نقل میشه باتری رو مدام درآورد و جا زد؟ خواهشا راهنمایی کنید.
2- یه سوال دیگه هم اینکه ویندوز ویستای روی سیستم رو نصب کنم یا همین ابتدا اون رو حذف و مستقیما xp نصب کنم ؟ چون نسخه نهایی ویندوز 7 میخواد بیاد، موندم یه جوری با ویستا سر کنم یا اینکه کلا حذفش کنم؟ چون کار کردن با برنامه های مهندسی مکانیک روی ویستا اصلا راحت و روان نیست!
3- اگر ویستا رو خذف و مستقیما Xp نصب کنم، توی درایور ها مشکلی پیش میاد یا نه؟ آیا باید برم تو اینترنت دانلود کنم؟
ببخشید از اینکه طولانی شد. خواهشا لطف کنید دقیق جواب بدید چون واقعا سردرگم شدم و هم اینکه باید تا شنبه به فروشنده خبر بدم.
با تشکر