سلام من اطلاعاتی در مورد MikroTik v3.16 میخواستم
توی اینترنت که اصلا ازش چیزی نبود . فقط فک کنم فک کنم ها مربوط به لینوکسه برای همین اینجا سوالو گذاشتم
ممنون
Printable View
سلام من اطلاعاتی در مورد MikroTik v3.16 میخواستم
توی اینترنت که اصلا ازش چیزی نبود . فقط فک کنم فک کنم ها مربوط به لینوکسه برای همین اینجا سوالو گذاشتم
ممنون
میکروتیک چیست؟
MikroTik Router OS یک سیستم عامل طراحی شده بر پایه سیستم عامل یونیکس و مبتنی بر نیاز های فراوان و بروز شبکه های کامپیوتری با قابلیتهای تکنیکی بسیار بالا و انعطاف پذیر ، پایدار و امن می باشد .ارایه این سیستم عامل بصورت نصب شده بر روی روترهای متنوع تعبیه شده از سوی شرکت میکروتیک و همچنین قابل نصب بر روی سرور های سری x86 می باشد.
این سیستم عامل از سال 1995 میلادی به بازار عرضه شده و تا کنون طرفداران بسیاری در میان کاربران دارای شبکه های Wireless ، ISP ها ، شبکه های کوچک محلی و شبکه های گسترده پیدا کرده است .
ممهمترین مزیت این سیستم عامل ، مدیریت و اعمال تنظیمات بسیار راحت و سریع از طریق رابط نرم افزاری گرافیکی آن تحت نام winbox می باشد که با حجم بسیار کم قابل نصب بر روی سیستم عامل ویندوز بوده و مدیر شبکه از طریق آن به روترهای میکروتیک خود متصل و با بالاترین سرعت ممکن به تنظیم یا دریافت آمار روتر خود می پردازد .
مزیت دیگر این محصولات قیمت بسیار پایین آن می باشد بطوری که روتری که با تمام امکانات فوق الذکر و توانایی سخت افزاری در حد کنترل شبکه ای با ترافیک نزدیک به 8Mb ( این عدد بخاطر میزان دستورات و تنظیمات روتر متغیر است ) در ایران با قیمت کمتر از پانصد هزار تومان در دسترس می باشد.
و همچنین هزینه حق استفاده از Router OS برای کاربرانی که تمایل به نصب آن بر روی PC و عدم استفاده از روتر ها را دارند مابین 45 تا 200 هزار تومان می باشد .
من نیاز به سروری شبیه isa سرور دارم برای کنترل پهنای باند و اعمال تنظیمانی شبیه انچه internet spliter انجام میدهد
ایا دیوایسی از میکروتیک میتونید معرفی کنید که کاربد مشابه داشته باشه و ایا بصرفه هست ؟
ممنون