مقایسه پلاسما پنل G10 و S10
سلام
چندتا از دوستان اینجا به این مسئله اشاره کردن که فرقی بین پنل G10 و S10 ندیدن منم از همین مسئله تعجب کردم و البته به چشمای خودم و چیزی که قبلا دیده بودم هم شک کردم و امروز برای دومین بار به چندتا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری و یک نمایندگی تو تقاطع شریعتی و طالقانی رفتم.
نمایندگی پاناسونیک اول خیابان شریعتی یه دمو رو پنل گذاشته بودن که من اول که دیدم حالم از هرچی پلاسما پنل بود به هم خرد اول از همه اینکه تلویزیونها یکی در میون نویز داشتن وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که کابل کشی نمایشگاهشون مشکل داره!! و یه دموی من در آوردی هم از خودشون درست کرده بودن که هر تیکش ماله یه دموی متفاوت بود این رو از این جهت عرض میکنم که من همه دموهای تبلیغاتی برندهای مختلف رو با کیفیت 1080p یا 720p از توی نت دانلود کردم البته لینک یکی از سایتهایی رو دانلود میکنم اینجا میزارم تا دوستان اگه خواستن برن دانلود کنن.
لینک:
داشتم میگفتم که وقتی از فروشنده راجب سورس دموها سوال کردم متوجه شدم که دارن دموهارو از روی یک دی وی دی با کابل AV معمولی روی پنلها پخش میکنن که واقعا باید از این نظر بهشون در حماقت تبریک گفت هر چند از این نظر , دوستانی که برای خرید پنل میرن میتونن مطمئن باشن کیفیت دی وی دی معمولی روی پنلها اگر از اون چیزی که دارن میبینن بهتر نباشه 100 در صد بدتر نیست مگر اینکه از این دی وی دی 3-4 فیلمه ها بخواین روش نگاه کنین.
به هر حال توی اون دموها پنل G10 تفاوت خاصی با پنل S10 نداشت فقط شاید به مقدار 10 درصد براقتر بود و مشکی جفتشون در یک حد بود بنابراین از این نظر حق کاملا با دوستانی بود که پنلها رو دیدن و احتمالا موضوع به همین ترتیب بوده.
البته من کنترل جفت پنلهارو از فروشنده گرفتم و کنتراست جفتشون هم روی 100 بود فقط اشباع رنگشون رو روی هر دو تا 80 بالا بردم و با توجه به اینکه اشباع رنگ فیلمی که داشت پخش میشد پائین بود پنلها بدون هیچ مشکلی از نظر Oversaturate شدن رنگهارو پخش میکردن که 100 در صد اگر سورس پخش شده کیفیت استاندارد داشت در این اشباع رنگ با مشکل مواجه میشدن.
بعد از دیدن این نمایندگی به خیابون جمهوری رفتم که اونجا مسئله زمین تا آسمون فرق میکرد یک فروشگاهی بود بین خیابون یغما و لادن پلاک 754 که از یه سورس مناسب برای نمایش روی پنلها استفاده کرده بود واقعا وقتی کیفیت پنل G10 رو اونجا دیدم 10 دقیقه میخکوب شدم باید بگم کیفیت فیلمی که روی پنل داشت پخش میشد خیلی عالی بود و پنل G10 هم حسابی از خجالتش در اومده بود و با وضوح حرکت عالی و رنگ پردازی فوق العاده جذاب فیلم رو نمایش میداد و البته تفاوت بین پنل G10 و S10 اینجا واضح تر بود و مشخص بود که G10 براقتر و با دقت تر جزئیات رو نشون میداد.
مغازه دیگه ای که رفتم فروشگاه پارس کالا جنب ساختمان آلومنیوم پلاک 107 بود که اونها هم سورس مناسبی داشتن البته نه به خوبی قبلی ولی یکی از فروشنده های مغازشون اطلاعات خوبی هم داشت و منصف هم بود.
فروشگاه بعدی که دیدم فروشگاه جهان در پاساژ حافظ بود که فروشنده خوش اخلاقی هم داشت و هر تستی که دوست داشتی اجازه میداد انجام بدی ولی چون فروشگاه کوچیکی بود همه پنلهارو بقل هم نصب نکرده بود.
خلاصه نتیجه اینکه پنل G10 در حدود 30 در صد از پنل S10 در هر زمینه ای که فکرش بکنید بهتر بود بنابراین به نظر من ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره مگر اینکه یا کسی پول نداشته باشه یا اینکه اصلا به فکر دیدن فیلمهای بلو ری یا بازی با کنسولهای بازی مثل 360 و PS3 نباشه.
ولی در کل پنل S10 هم پنل قابل قبولی بود و در مورد پنل X10 هم من فقط میتونم بگم که به درد کسایی میخوره که بخوان با بودجه کم یک پنل 42 اینچی داشته باشن و البته کیفیت تصویر اون هم خیلی خوب بود به خصوص با توجه به قیمتی که پنلهای LCD هم اندازه و هم قیمتش داشتن.
موفق باشید