ايا تقصير من بود؟ ايراد اساسي ( امدن صفحه ابي خطاي سخت افزار در هنگام نصب ويندوز)
سلام
يه سوال داشتم .خيلي برام مهمه ايشالا كه جواب بديد
يكي از همسايه ها از من خواست كه سيستمش را نگاه كنم چون هرچي فايل و برنامه از درايوهاش پاك مي كرد .از ظرفيت درايوهاش كم نمي شد .ازم خواست براش ويندوزش رو عوض كنم .من هم براش ويندوز اكس پي خودم رو ريختم اما چون اينها قبلا ويستا داشتن خواستن كه براشون ويستا نصب كنم . بعد از نصب ويستا چون كل ظرفيت درايو C انها را ويندوزه گرفته بود .نمي تونستن هيچ برنامه اي حتي رو يه درايو ديگه نصب كنن . خواستم ظرفيت درايو سي رو زياد كنم چون حتي نتونستم پارتيشن مجيك رو نصب كنم پيغامnot enough disk space ميداد .
پس از disk manager درايو d رو پاك كردم كه با C يكي كنم كه اين قابليت رو نداشت .
پس گفتيم تو مراحل نصب ويندوز امكان پاك كردن و ساختن درايو هست يكهو اونجا اينكار رو انجام بدم كه اينكار هم نشد درايو D خالي بود اما نمي تونستم تبديل به درايو جديد كنم و بعد از پاك كردن درايو C ديگه ويستا هم نصب نشد
پس كيس طرف رو بردم خونه روش Xp نصب كنم بعد با پارتيشن مجيك حجم درايوهاش رو تغيير بدم ببينم چي ميشه
در طي مراحل نصب هم درايو D رو ايجاد كردم
بعد partion magic رو نصب كردم كه برخلاف هميشه اجرا نشد و پيغام خطايي داد كه نمي تونم با اين درايوها كار كنم بايد پاك كني دوباره ايجاد كني و از اين حرفها .
اين بود كه تصميم به Fdisk گرفتم اما از شانس من تو اون محيط هم هيچي كار نمي كرد هر درايوي را ميخواستم پاك كنم مي گفت كه از راه استاندارد نمي شه اين كارو كرد و كارو انجام نميداد
پس باز به Xpبرگشتم گفتم به حرف پارتيشن مجيك گوش كنم درايو رو پاك كنم اين شد كه رفتم تو Disk managment و درايو. D رو پاك كردم و فاجعه از اينجا به وقوع پيوست چون سيستم هي ريستارت ميشد و ويندوز بالا نمي امد
گفتم شايد ويندوز پريده باز نصب كنم كه تو مراحل نصب بعد لود كردن فايل هاي اوليه يك صفحه ابي با پيغام خطاي سخت افزار جدي مياد
هاردش رو رو سيستم خودم گذاشتم كه بتونم از اونجا درست كنم همين صفحه آبيه اومد و ويندوزش هم كماكان بالا نمي امد پس هاردش ايراد پيدا كرده احتمالا
اما اخه وقتي هارد خودم رو هم رو سيستمه نصب كردم ويندوزم بالا نمي امد وهي ريستارت ميشد (در مرحله لود اسكرين ويندوز)
حتي از رم خودم هم تو سيستمش استفاده كردم موثر واقع نشد
لطفا كمك كنيد من از سخت افزار سررشته ندارم . در ضمن من قبلا به اندازه موهاي سرم ويندوز نصب كردم و با تمام برنامه هاي گفته شده هم بارها كار كردم اما اين ايرادات پيش نيومده منظورم اينه كه اولين بارم نيست كه مثلا FDisk مي كنم و ... ( خير سرم نرم افزار ميخونم )
ايا اين ايراد به دليل مشكل قبلي بوده يا تقصير من بوده
راستي هارد سيستم طرف 40 گيگ بود و به تازگي پاور دستگاهشون سوخته بوده و تعويض شده بود و يك رم اضافه هم براشون گذاشته بودن
لطفا كمك كنيد من دارم از خودم نااميد ميشم و داره ابروم جلوي همه ميره